"Terminator 3" - Početak Schwarzeneggerove predizborne utrke

Piše:
četvrtak, 3.7.2003. 14:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Terminator 3" - Početak Schwarzeneggerove predizborne utrke FILM "Terminator 3: Rise of the Machines" u srijedu je premijerno prikazan u SAD-u, u trenutku kad je počela predizborna utrka glumca Arnolda Schwarzeneggera koji očekuje da bi koncem sljedeće godine mogao dobiti mjesto guvernera Kalifornije.

Treći nastavak tog filma za šire gledateljstvo, koji će u Europi izaći sljedećih tjedana, američka su glasila već preimenovala u "Guvernator".

U razgovoru za američku televizijsku postaju ABC, Schwarzenegger, uvjereni republikanac, nije se složio s mišlju da zbog nedostatka političkog iskustva neće moći dobro obavljati guvernersku dužnost.

"Političari će vam to reći, ali ne mora biti tako. Nelson Mandela se nikada nije bavio politikom. Bio je u zatvoru 26 ili 27 godina i kasnije je upravljao Južnoafričkom Republikom i obavio strašan posao", komentirao je glumac.

"Postoji trenutak kad se osoba izvana mora uplesti i uzeti stvar u svoje ruke, a mislim da je taj trenutak u Kaliforniji došao", dodao je, kritizirajući prešutno sadašnjeg demokratskog guvernera Grayja Davisa.

Schwarzeneggeru ne nedostaju političke veze. Oženjen je za Mariju Shriver iz obitelji Kennedy koja nije nimalo oduševljena zamisli da njezin muž napusti Hollywood zbog politike.

Glumčevi se obožavatelji slažu s time. "Želimo da ostane izvan politike koja je prljava i pokvarena igra", istaknuo je suosnivač kluba njegovih obožavatelja, 70-godišnji Chris Shabel.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije