"Upucala bih Britney da imam priliku"

Piše:
srijeda, 8.10.2003. 17:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Upucala bih Britney da imam priliku"

SUPRUGA guvernera Marylanda, Roberta Ehrlicha, izjavila je kako bi "upucala Britney Spears kad bi dobila priliku" i to zbog njezinog "lošeg utjecaja na mlade".

Činjenica da je Britney napokon preuzela seksi imidž Christine Aguilere, te je odustala od glumljenja djevice, neke je ipak uspjela uzrujati  - konkretno ženu guvernera Marylanda.

Gospođa Ehrlich, gnjevna zbog "lošeg utjecaja Britney na mladež", izjavila je u razgovoru s novinarima: "Da imam priliku upucati Britney, mislim da bih to napravila".

Glasnogovornik guvernerove supruge pokušala je ublažiti izjavu gđe Ehrlich riječima: "Kao zaposlena majka koja odgaja četverogodišnjeg sina, zabrinuta je zbog negativnog utjecaja zabavne industrije na malu djecu."

"Nenamjerno je iskoristila tu govornu figuru kako bi izrazila svoju zabrinutost" - dodao je glasnogovornik.

Podsjetimo, Britney je donedavno svoj imidž gradila na premisi "nema seksa prije braka", ali je, nakon nevjerojatnog uspjeha Christine i Beyonce, ipak shvatila da je marketinški isplativije biti seksi negoli čedna.

Kako bi dokazala svoj "novi seksipil", Britney je nedavno pozirala za naslovnicu glazbenog časopisa Rolling Stone obnaženih grudiju, a ne treba zaboraviti ni čuveni poljubac s Madonnom na dodjeli MTV-evih nagrada.

Odnedavno se pjevačica ne srami ni pušenja, a zauzela je i liberalniji stav prema drogama, što se nije svidjelo američkim konzervativcima.