Seraphim Codex pobjednik Thirst Studija

Piše:
petak, 28.7.2006. 13:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Seraphim Codex pobjednik Thirst Studija

ZAVRŠENA je potraga godine za talentiranim DJ-ima i glazbenim producentima u Hrvatskoj. Heineken Thirst Studio ima pobjednika - Robert Imbrišić umjetničkog imena Seraphim Codex iz Bjelovara.

Putovanje je teklo tako da je stručni žiri sastavljen od 6 renomiranih predstavnika hrvatske glazbene industrije odabrao tri najbolje snimke prijavljenih talenata koje su poslane u Los Angeles jednom od vodećih svjetskih glazbenih producenata - BT-u. BT je odabrao Roberta Imbrišića kao pobjednika Thirst  Studija 2006.

Robert se bavi elektronskom dance glazbom, a njegov glazbeni izričaj fuzija je tech housea i snažnih progressive bas linija.

Robert je vrlo uzbuđen zbog mogućnosti koje su mu se pružile te je izjavio: "Ovim poslom bavim se već 13 godina; ova pobjeda predstavlja veliko iznenađenje budući da sam snimku poslao tek na nagovor prijatelja. Heineken Thirst Studio pružio mi je izvrsnu priliku da svoj rad predstavim i izvan Hrvatske, a ponosan sam što je jedan uspješan inozemni producent prepoznao moj rad."

Ovaj 28-godišnjak umjetničkog imena Seraphim Codex nastupit će na glavnom događanju Heineken Thirst Studija 5. kolovoza  u klubu Aurora u Primoštenu zajedno s nekima od najboljih svjetskih DJ-a:  Sharamom (Deep Dish), Soulwax presents Nite Versions (live) i Nic Fanciullijem. Ovi proslavljeni DJi pružit će potporu i inspirirati hrvatskog pobjednika te osigurati izvanrednu izvedbu uživo na glavnom događanju Thirst Studija.

Pobjednik će otići na putovanje života u Los Angeles gdje će imati priliku raditi na novoj snimci zajedno s čovjekom koji ga je izabrao kao pobjednika -  BT-em, a sudjelovat će i na ekskluzivnom fotografiranju i intervjuima s predstavnicima medija. Robert će također moći odabrati glazbenu opremu koju mu poklanja Pioneer: 1X DVJ 1000 ili 2x CDJ 1000.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije