Sharon Stone htjela sinu uštrcati botox u stopala kako bi se riješio smrada

Piše:
srijeda, 1.10.2008. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Sharon Stone htjela sinu uštrcati botox u stopala kako bi se riješio smrada

PROTEKLOG tjedna strani su mediji objavili vijest da je Sharon Stone izgubila skrbništvo nad svojim najstarijim sinom Roanom kojega ima iz braka s bivšim suprugom, Philom Bronsteinom. No, doista se dogodilo to da je Sharon od suda zahtijevala promjenu uvjeta skrbništva te je zatražila da se Roan preseli kod nje, što je sud odbio. Sutkinja koja radi na slučaju ispričala je kako je Stone pretjerano reagirala u većini situacija,  da je nemaran roditelj te kako je sasvim jasno da ona Roanu samo šteti.

Naime, Roan očito ima problema s intenzivnim "mirisom" nogu, a kako bi promptno riješila stvar, Sharon je htjela uštrcati botox u njegova stopala. No, sutkinja je našla jednostavnije rješenje te je Roanu naredila da na cipele nosi čarape i da koristi deodorant za stopala i smrad je nestao. U svom iskazu sutkinja je napisala: "Sharon je očito majka koja je toliko puta pretjerala u odlukama kad se radilo o zdravstvenim problemima koji se tiču Roana. Ona je, također, tvrdila da Roan ima ozbiljnih problema s kralješnicom, međutim detaljni liječnički pregledi pokazali su kako ne postoji nikakav dokaz koji bi to potvrdio. Još jedan primjer pretjerivanja je kada je u njegova stopala htjela uštrcati botoks kako bi se riješila neugodnog mirisa. Nažalost, mi smo zaključili da problemi koje su uzrokovale njezine pretjerane reakcije itekako štetne po Roana".

Prema riječima sutkinje, postoje mnoge stvari iz ovog slučaja koje će ostati skrivene od javnosti, jer su preosjetljive da bi ih se iznosilo na vidjelo. Stone se pokušala izvući iz ove situacije napominjući da se ona odrekla svoje karijere kako bi u potpunosti bila sa sinom. "Ako ste se vi zaista odrekli karijere u korist vašeg sina, napravili ste jako malo toga da to dokažete Roanu, njegovoj školi ili ovom sudu", ušutkala ju je sutkinja.

K.H.
Foto: Getty/Gulliver Images