Sin repera Xzibita preminuo samo dvanaest dana nakon rođenja

Piše:
utorak, 27.5.2008. 16:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Sin repera Xzibita preminuo samo dvanaest dana nakon rođenja

SIN POZNATOG repera Xzibita, Xavire Kingston Joiner, koji je bio star samo dvanaest dana, preminuo je jučer u ranim jutarnjim satima zbog otkazivanja pluća što je uslijedilo jer je dijete prerano rođeno. Iako je putem cjevčice primao kisik, pluća su mu bila jako slaba i nisu mogla podnijeti taj napor disanja zbog čega su naposljetku, nažalost, i otkazala.

Samo sat nakon smrti sina, 33-godišnji Xzibit je na svojoj MySpace stranici obožavateljima prenio ovu tragičnu vijest, navodeći kako je "neprirodno da roditelj mora pokopati vlastito dijete", te da vjeruje u Boga i zna da je ovo bio samo dio Božjeg "velikog plana". "Kao što znate, 15. svibnja obavijestio sam vas o rođenju svoga sina Xaviera Kingstona Joinera kao i o činjenici da je rođen prerano zbog čega je stavljen u inkubator. Ovaj je tjedan bio jako težak za njega jer mu pluća nisu bila dovoljno jaka da podnose kisik i Xavier je bio potpuno nesposoban samostalno disati", napisao je reper.

"Xavier je preminuo jutros u tri i pol sata poslije ponoći i moram vam reći kako mi je apsolutno neprihvatljivo i neprirodno da roditelj mora pokopati svoje dijete. Ovo vam govorim zbog istog razloga zbog kojeg vam se povjeravam kad mi u životu sve ide dobro, a to je da je život prekratak i zbog toga se mora iskoristiti što je bolje moguće. Prenesite tu činjenicu na svoju djecu ako je imate, zaštitite ih i pokažite im svoju ljubav svakoga dana, od trenutka kada se probudite i prvi ih puta ugledate, pa sve do onda kada ih spremate na počinak. Nemojte propustiti niti jednu priliku da ih zagrlite, naučite i volite bezuvjetno. U životu možete zaraditi sve one materijalne stvari, ali sve to nije ništa u usporedbi sa vašom obitelji", savjetovao je Xzibit.

"Zahvalan sam za sve dobro što mi se u životu dogodilo i nisam u poziciji da preispitujem Božje odluke i Njegov savršeni plan, pa vam sada za kraj samo želim reći da vas svih volim i hvala vam za svu ljubav koju ste mi poklonili tijekom moje karijere i za sve one tople riječi koje ste mi uputili kada mi se rodio sin. Naravno, planiram uzeti pauzu, daleko od svih i u tišini se pomiriti sa gubitkom svoga sina, a vi u međuvremenu volite svoj život i volite jedni druge", napisao je pjevač.

K.H.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije