Skandal Miroslava Škore na Novoj TV

Piše:
ponedjeljak, 8.9.2003. 08:12
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Skandal Miroslava Škore na Novoj TV

SRPSKI tabloid "Svet" ponovo se bavi hrvatskom estradom pa otkriva politički gaf našeg poznatog glazbenika pred televizijskim kamerama.

Škoro sudjeluje kao član žirija u emisiji "Story Supernova Music Talents" koja bi trebala otkriti nove pjevačke zvijezde, a za opuštanje kandidata služi se duhovitim primjedbama kako bi cijeli taj glazbeni cirkus napravio što zabavnijim.

Prilikom audicije jedne djevojke iz Mostara razgovaralo se o slavnom Starom mostu koji je za vrijeme Domovinskog rata sramotno srušila hrvatska vojska i kada je cura rekla kako se most ponovo gradi Miroslav je izlanuo kako je to bez veze "jer ćemo ga ponovo srušiti".

Kako postoje i oni koji pažljivo prate ovu emisiju nakon njenog emitiranja izbio je mali politički skandal i Škoro je brzo shvatio svoju pogrešku koju nesmotreni producenti Nove TV nisu izrezali iz snimke.

U razgovoru za tabloid glazbenik je izjavio kako je ta rečenica izvučena iz konteksta jer je on s djevojkom kasnije razgovarao o tome da mostove treba graditi, a ne rušiti ali to nije emitirano.

Objasnio je da je pobornik spajanja obala prvenstveno zbog spajanja ljudi i napomenuo da će se ako treba i ispričati Bošnjacima među kojima ima puno prijatelja pa je Kemalu Montenu, Dini Merlinu i Halidu Bešliću omogućio da snimaju za njegovu diskografsku kuću "Croatia Records".

Napomenuo je da je oko svega toga nepotrebno dignuta prašina i poručio da "oni koji ne shvaćaju nečiju zajebanciju okrenu neki drugi tv program".