Sony Ericsson i Charlijevi anđeli 2: Punom brzinom publici otkrivaju novo bežično tajno oružje – T610 mobitel

Piše:
petak, 25.7.2003. 16:08
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

SONY ERICSSON se udružio s tvrtkom Columbia Pictures u njihovoj najnovijoj akcijskoj komediji "Charlijevi anđeli 2: Punom brzinom",  koja će se pojaviti u kinima ovog ljeta. 

Zvijezde Charlijevih anđela vraćaju se na veliki ekran u borbi protiv sila zla, a pritom koriste najnovije tehnologije, uključujući i Sony Ericsson T610 mobilni telefon. 

"Zadovoljstvo nam je što smo se udružili s Columbia Pictures u ovom velikom ljetnom filmskom hitu da bismo pokazali napredne mogućnosti rada sa slikama novog Sony Ericssonovog mobitela T610 u tako zabavnom okruženju", izjavio je Zlatko Buzina, direktor podružnice Sony Ericssona za Hrvatsku, Sloveniju i BiH. 

"Kao tvrtka, izgradili smo tradiciju sudjelovanja u akcijskim filmovima koji obiluju zanimljivim uređajima, u kojima predstavljamo svoje mobilne telefone i napredne tehnologije. Naše pojavljivanje u Charlijevim anđelima znači još jedan na popisu hit-filmova, koji uključuju Jamesa Bonda, "Svijet nije dovoljan" i "Umri drugi dan", kao i "Lara Croft: Tomb Raider".

Sony Ericsson T610 i drugi Sony Ericssonovi mobilni telefoni pojavljivat će se nekoliko puta u filmu, a integralni su dio filmske priče. Anđelima je od pomoći Sony Ericsson T610, mobilni telefon koji služi i kao kamera.

Dinamični trio oslanja se na slikovne mogućnosti mobitela T610 s ugrađenim fotoaparatom da bi poslale važne slike, a mobitel im pomaže i u hvatanju zlikovaca. Charlijevi anđeli 2: Punom brzinom pojavit će se u kinima počevši od 31. srpnja.

T610 je prvi Sony Ericsson proizvod koji koristi QuickShare, a korisnicima nudi najlakši, najbrži i najbolji način za razmjenu slika s prijateljima, rodbinom ili kolegama. Sa svojim velikim zaslonom u 65.536 boja i ugrađenim digitalnim fotoaparatom, T610 je telefon za upravljanje slikama i porukama velikih mogućnosti. Inovativni dizajn, bogata tekstura i vrhunska završna obrada čine T610 jednim od vizualno najmodernijih mobitela na tržištu.

U Charlijevim anđelima 2: Punom brzinom anđeli su spremni za udarac bez upozorenja dok odlaze na tajnu misiju da bi pronašli dva ukradena prstena. To nisu obični vjenčani prstenovi. Oni sadržavaju neprocjenjive šifrirane podatke o novim identitetima svih osoba u saveznom programu za zaštitu svjedoka. Kada netko počne ubijati zaštićene svjedoke, samo Anđeli mogu zaustaviti zločince, koristeći svoje iskustvo u prerušavanju, špijuniranju i borilačkim vještinama. 

Charlijeve anđele producirali su Leonard Goldberg, Drew Barrymore i Nancy Juvonen, a režiser je McG. 

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije