Striptiz - najnoviji način skidanja kilograma

Piše:
nedjelja, 29.2.2004. 07:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Striptiz - najnoviji način skidanja kilograma NEKAD isključiva privilegija klubova za muškarce, striptiz se u novije vrijeme počinje pojavljivati na sve zanimljivijim i neočekivanijim mjestima.

Gimnastičke dvorane i plesni studiji koji nude striptiz umjesto aerobika, privlače žene koje su možda drukčije zamišljale satove plesa.

Voditelji jednoga od fitness klubova u Chicagu koji već ima tridesetak podružnica diljem SAD-a, ponosni su jer su konačno ponudili nešto novo.

Satovi striptiza uz mogućnost plesa oko štange, nisu možda popularni kao step ili ostali poznatiji plesovi, ali su našli svoje mjesto među hrabrima.

Ako se netko želi sakriti od radoznalih pogleda, može naručiti prenosivu štangu koja se može postaviti kod kuće, a vježbe se mogu dobiti i na videokasetama.

Takav način vježbanja općenito je zanimljiviji ženama, premda se na satove primaju i muškarci, ali je zasad njihovo zanimanje slabo.

Unatoč nazivu, ove vježbe ne potiču skidanje. Oni koji se "osjete pozvanima" da skinu nešto sa sebe, trebali bi imati preko topa za vježbanje majicu, preporučuju voditelji fitness kluba.