Svi koji su posljednjih godina vladali hrvatskom glazbenom scenom okupljeni na jednom mjestu

Svi koji su posljednjih godina vladali hrvatskom glazbenom scenom okupljeni na jednom mjestu

Hr Top 20 je lista popularnosti pop-rock i zabavnih skladbi koju kreiraju 64 hrvatske radiopostaje, koje tjedno šalju svoje top liste, a konačna je top lista rezultat njihova zbroja. Prva je emisija, u produkciji Media servisa, realizirana 6. travnja 2003. godine. Koncert na kojemu će nastupiti osvajači samog vrha ove top liste od sada će se, kako je najavio jedan od vlasnika Obiteljskog i Narodnog radija Juraj Hrvačić, održavati četiri puta godišnje - za svako godišnje doba, odnosno svaka tri mjeseca, birat će se glazbeni uradak koji je kod slušatelja imao najveći uspjeh.

"Ovo je prva značajna glazbeno-zabavna priredba u Hrvatskoj. Želimo napomenuti kako smo poziv uputili najvećim autoritetima hrvatske glazbe. Ovaj će koncert biti zapravo mali summit svih onih koji "drmaju" hrvatskom glazbom." - kazao je na tiskovnoj konferenciji održanoj u utorak Hrvačić, koji se s direktorom programa Nove TV Sinišom Svilanom o uspješnosti ovog projekta okladio u - ni manje ni više nego - janjetinu.

Na koncertu će nastupiti oni glazbenici za koje se u posljednje vrijeme najviše čulo (ne isključivo po skandalima, nego i glazbi), a osim nekoliko gorenavedenih tu su i Luka Nižetić, Massimo, neizostavni Thompson i Miroslav Škoro, Crvena Jabuka, Magazin, ET, Prljavo kazalište i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dašak ljepote u voditeljski će program unijeti voditeljice Nove TV Monika Kravić i Mirna Maras. Ako nekoga zanima zašto među imenima onih koji će nastupiti na koncertu nema glazbenika poput Gibonnija, Colonie, Tonija Cetinskog i Nine Badrić - koncert se, nažalost, nije "poklopio" i sa njihovim planovima za odlazak na skijanje.

Što bi tiskovna konferencija s Jurajem Hrvačićem bila, a da na istoj ne bude riječi i o Hrvatskom Radijskom Festivalu. Hrvačić je tako nadobudno najavio kako će se isti ove godine održavati na nekom "lijepom mjestu". U kombinaciji su, kako kaže, "tri mjesta na moru", no nije želio otkriti o kojim je mjestima riječ.

Foto i tekst: B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara