Svjetska premijera otvara Queer Zagreb: Luca Giacomo Schulte predstavlja plesnu predstavu Joseph

KLJUČNI PODACI
  • Na koji način perspektiva likovnjaka utječe na koreografiju provjerite u plesnoj predstavi Joseph
  • Najbržima koji točno odgovore na postavljeno pitanje poklanjamo tri puta po dvije ulaznice
Piše:
petak, 22.4.2011. 12:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Svjetska premijera otvara Queer Zagreb: Luca Giacomo Schulte predstavlja plesnu predstavu Joseph

Foto: Rosa Frank/Queer Zagreb

MEĐUNARODNO priznati vizualni umjetnik i dugogodišnji suradnik Raimunda Hoghea odlazi u koreografske vode. Nakon prvijenca "Rosenzeit - A solo for Ornella Balestra", još jednu u nizu Hogheovih muza, svoj sljedeći komad pripremio je za svjetsku praizvedbu upravo u Zagrebu, na Queeru. Na koji način perspektiva likovnjaka utječe na koreografiju provjerite u plesnoj predstavi Joseph, svojevrsnom plesnom portretu/autoportretu u minimalističkom stilu. Više info o autoru potražite na www.lucaschulte.com, a više o programu festivala na www.queerzagreb.org.

Ulaznice možete nabaviti u festivalskom centru u Showroomu, Teslina 7. Rezervacije i info na: rezervacijeqz@gmail.com, 091/3425-166.

Osvojite ulaznice!

Najbržima koji točno odgovore na postavljeno pitanje poklanjamo tri puta po dvije ulaznice za otvorenje Queer Zagreb festivala u utorak, 26. travnja 2011. u Gavelli. Osvojite ulaznice i budite prvi na svijetu koji će zagristi u likovno-koreografsku poslasticu Luce Giacoma Schultea odgovorom na pitanje:

Queer Zagreb se ove godine održava po:

a) deveti put
b) peti put
c) osmi put

Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Queer Zagreb - otvorenje, 26. travnja" i točnim odgovorom na pitanje na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!