Tamari imponira Nikolina pažnja, na otpadu ogovarali Morićku i pjevali Severinine hitove

KLJUČNI PODACI
  • Dule kaže da "njegova" Soraja više nije ista, dok mu je Horvat jako drag. U raspravi stanara otpada o ljepoti danas se našla i plastična Nina Morić. Dok je Soraja smatra prekrasnom, muški dio ekipe smatra da nakon toliko operacija izgleda - užasno!
Piše: I.M.
četvrtak, 31.3.2011. 13:10
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tamari imponira Nikolina pažnja, na otpadu ogovarali Morićku i pjevali Severinine hitove

Foto: vb4.emotion.rs

NAKON ustajanja stanari Big Brother kuće nastavili su danas s izvršavanjem tjednog zadatka "Starački dom". Jutros je u dvorištu Tamara s Bojanom i Milom razgovarala o svom odnosu s Nikolom Maurovićem. Kazala je kako joj imponira njegova pažnja, ali je s  druge strane zabrinuta jer oboje u vanjskom svijetu imaju partnere.

Kasnije su "medicinske sestre" i "doktor" izveli svoje "pacijente" u dvorište kako bi uživali u prirodi. "Starcima" su dali šah kako bi se tom igrom zabavljali. Dok je "spremačica" Tamara usisavala, njen Nikola je odmarao. "Direktorica" Ema i danas revno nadgleda rad osoblja "Staračkog doma".

Od Nine Morić do Severine

Na otpadu se i danas nastavio okršaj između Dragane i Soraje. Po stoti put u posljednjih nekoliko dana djevojke su započele raspravu oko teme koja je od njih dviju mršavija. Dule kaže da "njegova" Soraja više nije ista, dok mu je Horvat jako drag. U raspravi stanara otpada o ljepoti danas se našla i plastična Nina Morić. Dok je Soraja smatra prekrasnom, muški dio ekipe smatra da nakon toliko operacija izgleda - užasno! Dule i Soraja su kasnije zajedno zapjevali i Severinin hit "Gas, gas".