Teri Hatcher proglašena najglamuroznijom ženom godine

Teri Hatcher proglašena najglamuroznijom ženom godine

TERI HATCHER ne može pogriješiti, ide joj savršeno. Seksi glumica ovoga puta je "pobrala" nagradu za najglamurozniju ženu godine.

Četrdesetogodišnja "Kućanica" živi kao u snu. Osim što Index.hr svakodnevno piše o njoj, ne izostaju niti poznate svjetske nagrade.

Teri je dobila nagradu za američku glumicu godine za ulogu Susan Mayer u popularnoj seriji i dobila je specijalnu nagradu urednika.

Jo Elvin, urednica časopisa Glamour, koji joj je dodijelio nagradu, izjavila je: "Specijalnu nagradu urednika dobila je žena koja je prošlu godinu obilježila glamurom i uspjehom."

“Ovogodišnja pobjednica je zvijezda serije koja je pobijedila zbog toga što je seksi i duhovita, te je postala globalni fenomen. A razlog zbog kojega smo se na seriju navukli je upravo Teri.” - dodala je Elvin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali dobitnici nagrada su pop pjevačica Rachel Stevens, koja je dobila nagradu za Ženu godine, a Patsy Kensit dobila je nagradu za Glumicu godine.

Zvijezda serije “Seks i grad”, Kim Cattrall dobila je kazališnu nagradu za svoj nastup na West Endu u komadu “Whose Life Is It Anyway?”

Među ostalim dobitnicima su Destinys Child i Usher, koji je osvojio nagradu za muškarca godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara