Thompson gost u novoj emisiji koju će voditi Spajić

Piše:
srijeda, 10.3.2004. 12:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Thompson gost u novoj emisiji koju će voditi Spajić

STJEPAN SPAJIĆ idućeg petka počinje voditeljsku karijeru na CCN-u. Kontroverzni vlasnik Hrvatskog dragovoljca vodit će emisiju "Bez dlake na jeziku", a kao prvi gost spominje se ime Marka Perkovića Thompsona.

Autor emisije, koja će se prikazivati svakog petka od 21 do 23 sata na OTV-u, je Jumbo, ujedno i producent Malnarove Noćne more.

Jumbo je izjavio kako će emisija biti podijeljena u tri bloka: politički, sportski i glazbeni, prenosi Slobodna Dalmacija, te je potvrdio kako će prvi gost biti Thompson.

Stjepan Spajić rekao je kako voditeljski posao neće raditi ništa lošije od voditelja koje trenutno gledamo na televiziji.

"U ovoj zemlji ima i poštenih Hrvata, pa i njima treba dati priliku da govore. Ja sam dao ime Bez dlake na jeziku, jer ćemo u emisiji tako i razgovarati. Nema šminkera i nema se nitko pravo ljutiti ako mu postavim neugodno pitanje. Ja ću emisiju raditi onako kako mislim da treba, po sistemu: što na umu - to na drumu! I sve će ići uživo, bez ikakvih prethodnih snimanja", prenosi Slobodna izjavu Stjepana Spajića koji još ne zna hoće li mu Thompson biti glavni gost u prvoj emisiji.

No, dodao je kako bi volio da mu Thompson bude prvi gost kako bi mogao reći javnosti sve što misli, jer je "Latinica o njemu bila sramotna".