Thornton izbrisao Angelinu Jolie s nadlaktice, ali ne i iz duše

Piše:
petak, 5.9.2003. 13:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Thornton izbrisao Angelinu Jolie s nadlaktice, ali ne i iz duše BILLY BOB THORNTON izbrisao je Angelinu Jolie s tijela, ali ne i iz duše.

U svojem autobusu za turneje Thornton je zavrnuo rukav kućnoga haljetka s leopardovim uzorkom i pokazao da je na lijevoj nadlaktici prekrio tetovažu s imenom bivše supruge.

"Vidite li A?, upitao je Thornton za radio AP. "Tu je pisalo Angelina. A to su četiri kapljice krvi što predstavljaju nas dvoje i moje dečke. Prekrio sam to anđelom i riječju Peace. Na taj način želim pokazati da nema gorčine."

Jolie je na nadlaktici imala tetovažu zmaja nad kojim je pisalo Billy Bob. Ime je izbrisala, ali zmaj je ostao.

Thornton, 48-godišnji glumac i pjevač rockabillyja na turneji predstavlja svoj novi CD "The edge of the World" koji je izašao u kolovozu. Od Angeline "Lare Croft" razveo se u svibnju. Njemu je to bio peti, a njoj drugi brak.

"Dok sam patio, shvatio sam da se oporavljam i pomislio sam: O tome će biti ovaj album", rekao je Thornton.

U nedjelju nastupa na Farm Aidu u Clevelandu, ali obožavatelji ne bi smjeli očekivati da otpjeva Angelinu.

"Mislim da je to nepriklado", kaže. "Otpjevam li tu pjesmu za publiku, a u publici bude i njezinih obožavatelja, vjerujem da to kod njih ne bi izazvalo dobre rekacije".

A stih iz te pjesme rekli su da nećemo uspjeti?

"Mislim da je to baš ironično.", kaže Billy Bob. "To me ne boli jer je ta veza ostvarila svrhu u mojem i u njezinu životu".

"Mislim da nijedno ne zna zašto smo se razišli. To je kao da ste krenuli u noćni klub i s prijateljima čekate u redu, a najednom se pojave tipovi s helikopterima i strojnicama, a vi ne znate što vas je snašlo. Takav je bio naš prekid", kaže Thornton.