Tiger Woods prekinuo šutnju: Iskreno mi je žao zbog sebičnog i neodgovornog ponašanja

Piše:
petak, 19.2.2010. 17:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tiger Woods prekinuo šutnju: Iskreno mi je žao zbog sebičnog i neodgovornog ponašanja

Tekst: P.R.
Foto: AFP

TIGER WOODS se na press konferenciji za BBC obratio svojim suradnicima i fanovima te ispričao za aferu u koju je bio upleten, koja se već tjednima povlači po medijima. Ovo je bio prvi javni istup slavnog sportaša nakon što je jedna naizgled bezazlena nesreća otkrila niz seks-skandala u koje je bio upleten.

"Imao sam afere i varao ženu"

"Dobro jutro i hvala vam što ste došli", započeo je vidno potresen Woods. "Mnogi od vas su moji prijatelji, a mnogi su radili sa mnom, podupirali me i navijali za mene. U ovom trenu svaki od vas ima potpuno pravo biti kritičan prema meni", rekao je golfer i dodao kako se svima želi ispričati za neodgovorno i sebično ponašanje.

"Znam da ljude zanima kako sam mogao biti toliko sebičan i glup i napraviti takve grozne stvari svojoj ženi i djeci. Iako sam se uvijek trudio zadržati svoj privatni život za sebe, neke stvari želim javno reći", dodao je golfer.

"Štetu ne mogu popraviti riječima već djelima"

"Elin i ja smo razgovarali o šteti koju su prouzročila moja djela. Rekla mi je kako joj se ne mogu ispričati riječima nego djelima i ponašanjem", rekao je Woods.
 
"Iako Tiger smatra kako to što se dogodilo treba ostati između njega i njegove žene, osjećao je odgovornost prema svojim fanovima i htio im je objasniti situaciju", rekao je Mark Steinberg, Woodsov agent. "Svjestan je da je razočarao i povrijedio mnoge ljude s kojima je blizak i želi im se svima ispričati", dodao je Steinberg.

Neki smatraju kako Woodsov istup nije potaknut njegovim iskrenim žaljenjem i osjećajem odgovornosti nego je stigao kao neka vrsta ultimatuma od onih sponzora koji mu još nisu okrenuli leđa. Do sada su mu suradnju otkazali AT&T and Accenture, a Gillette je odlučio da neko vrijeme neće prikazivati reklame u kojima sudjeluje golfer.