Trenutak istine: Očuh me zlostavljao, a majka je to prešućivala

Piše:
utorak, 14.10.2008. 22:35
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Trenutak istine: Očuh me zlostavljao, a majka je to prešućivala

ISKRENOST Nova TV dobro plaća. Tako je 31-godišnji Dražen Trogrlić, zastupnik osiguranja i predavač na Pučkom otvorenom učilištu u Šibeniku, prvi u prvoj sezoni showa "Trenutak istine" otišao kući sa 100 tisuća kuna. No voditeljica Jasna Nanut nije ga štedjela u najintimnijim, provokativnim i bolnim pitanjima. "Da nisam spreman govoriti samo istinu, ne bih ni došao. Jedva čekam neugodna pitanja", bile su prve izjave Trogrlića u večerašnjem "Trenutku istine". Nakon što se prikazao pred cijelom nacijom kao ostavljeno i zlostavljano dijete, a danas kao pomalo moralna nakaza, ne znamo je li toliko sretno dočekao sva pitanja, ali na svako postavljeno iskreno je odgovorio.

"Ako mene pitate, ne postoji prava i dovoljna kazna za zlostavljače"

U pratnji je poveo prijatelje i dvije sestrične, koji tijekom cijele emisije nisu stisnuli "gumb" kako bi ga spasili od nekog odgovora. "Nemam pojma gdje su mi roditelji", odgovorio je voditeljici upitan zašto njih nije doveo u pratnju. Naime, Trogrlić je odrastao s bakom i djedom, jer su ga roditelji napustili kao bebu. Baka danas živi pored Omiša i viđaju se rijetko, ali iznimno se vole premda to ne pokazuju. "Volim više svoju baku nego majku", priznao je u jednom odgovoru Dražen a već na sljedećem pitanju otkrio je da je majci kupovao i poklone samo kako bi pridobio njezinu pažnju. Također, detektor je pokazao istinitim, neće nikad oprostiti što ga je ostavila, iako bi on radije rekao "prepustila baki i djedu".

Draženova sestrična Antonija je za njegova očuha (i njezinog strica) u studiju rekla da je super čovjek, dok je Dražen otkrio potpuno suprotnu sliku o njemu, osim što ga izbjegava na ulici, nije se dvoumio da odgovori s 'Da' na pitanje: "Je li vas očuh ikada fizički zlostavljao?". "Tko nije doživio zlostavljanje, teško i nikako si to može zamisliti. Ako mene pitate, ne postoji prava i dovoljna kazna za to", rekao je Dražen. "Majka je to znala. Nije tolerirala, ali je prešućivala. Tako vam je to bilo u malim sredinama 90-ih. Nije bilo nikakve pomoći, čak ni Plavih telefona", šokirao je natjecatelj svojim izjavama.

Danas živi u Šibeniku dosta slobodnim životom. Ne kuha nikad i isključivo jede u restoranima. A u seksu je iznimno neozbiljan. Tako smo saznali da je više puta spavao s udanom ženom, ne voli duge veze, poigravao se s osjećajima partnerice iz čiste zabave, prakticira seks za jednu noć, a u jednom trenutku pobojao se da ima sidu zbog neodgovornog seksualnog ponašanja. "Nisam se nikad otišao testirati, jer me je sumnja prošla", rekao je. Ipak, za 50 tisuća kuna otkrio je da ga jest uzbudio pogled na golo muško tijelo.

"Uzbudilo me golo muško tijelo i da, spavao bih sa šefom zbog karijere"

Nije se libio ni priznati da je izmišljao priče o svojoj prošlosti prijateljima kako bi bio zanimljiviji, činio protuzakonite stvari kako bi kupio odjeću s potpisom (to je objasnio kupnjom švercane odjeće), potajice čitao kolegama s posla njihove e-mailove, a smjestio je i otkaz kolegi na poslu (istodobno se praveći pred tom osobom da nema baš nikakve veze s tim). Njegovu ambicioznost svakako je zapečatio i odgovor na 18. pitanje, koje mu je donijelo sto tisuća kuna.

"Da vam o tome ovisi karijera, biste li spavali sa šefom?", glasilo je pitanje, a Dražen je odgovorio potvrdno. Na kraju ostaje nejasno zašto je, samo tri pitanja prije kraja i osvajanja pola milijuna kuna, Dražen Trogrlić odustao je od igre. A bio je tako iskren i tako blizu.

E.D.
Foto: Nova TV

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije