Tri pjesme Micka Jaggera i Davea Stewarta na albumu s glazbom iz filma "Alfie"

Piše:
četvrtak, 6.5.2004. 12:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Tri pjesme Micka Jaggera i Davea Stewarta na albumu s glazbom iz filma "Alfie" DOBITNICI nagrade Grammy Mick Jagger i Dave Stewart skladali su glazbu i napisali tri originalne pjesme za novi film studija Paramount "Alfie", koji će u distribuciji Blitz filma, hrvatska publika u kinima moći vidjeti krajem godine, priopćio je danas Blitz film i video distribucija.

Film je režirao Charles Shyer, a glume Jude Law, te oskarovke Marisa Tomei i Susan Sarandon.

Jagger i Stewart će svoje pjesme - "Old Habits Die Hard", "Blind Leading the Blind" i "Lets Make It Up", snimiti u londonskom studiju Abbey Road.

"Alfie" je remake istoimenog filmskog klasika iz 60-ih godina prošlog stoljeća s Michaelom Caneom u glavnoj ulozi, koji prati dogodovštine filozofski nastrojenog playboya kada je spletom okolnosti prisiljen preispitati svoju bezbrižnu egzistenciju.

Mick Jagger je pjevač Rolling Stonesa, jednog od najvećih rock sastava svih vremena, od samog njegovog osnutka 1962. godine.

Dave Stewart osnivač je "Eurythmicsa" zajedno s Anni Lenox krajem 80-ih godina, a tijekom svoje karijere radio je s najvećim glazbenim legendama.