Uskoro će Jadranom zaploviti trinaesti "Brod ljepote"

Piše:
utorak, 18.7.2006. 14:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Uskoro će Jadranom zaploviti trinaesti "Brod ljepote" NA KONFERENCIJI za novinare održanoj u utorak u podne u kafiću Jackie Brown u Kaptol centru, Suzy Josipović Redžepagić upoznala je novinare s detaljima već tradicionalnog, trinaestog po redu projekta "Brod ljepote uz Jadransko".

Konferenciji su prisustvovali i neki od putnika koji će se naći na brodu "Nirvana" - Ahmed al Rahim, Mladen Horvat i Damir Folnegović iz Večernje škole, Sarah Josipović, Dvina Meler, Sandi i drugi. Generalni sponzor projekta već je treću godinu Jadransko osiguranje, a službena voda Un1que.

Ove godine na plovidbu se kreće u subotu, 22. srpnja u Crikvenici, a posljednja postaja je Podgora, gdje će brod uploviti 5. kolovoza.

U međuvremenu, brod će gostovati u Malinskoj, Malom Lošinju, Krku, Pagu ,Viru, Sv. Filipu i Jakovu, Rogoznici,Trogiru, Makarskoj, Tučepima i Baškoj Vodi.

Voditelji programa bit će gore spomenuti dečki iz Večernje škole, a stalna "posada" bit će Žera iz Crvene Jabuke, Antonija Šola (Zabranjena ljubav), Dvina Meler, Iva i Anja Dragović, Ana Gruica, Sarah Josipović, Ksenija Gelis, Jasmina Bitevija, Tanja Miljuš, Tihana Radmanić i plesna grupa "Jadransko".

Ostali gosti koji će se veseloj ekipi pridružiti u jednom ili više gradova bit će: Sandi, Leo, Alan Hržića, Zorica Andrijašević, Žanamari Lalić i drugi.

V.Š.
Foto: D.P.