Uskoro Faithless: Odabrano pet sretnika koji će upoznati bend u subotu

KLJUČNI PODACI
  • Ovog vikenda Faithless bus provozao se cijelim Zagrebom
  • Vožnja je krenula s glavnog ulaza Zagrebačkom velesajma
  • Obišli su cijeli grad, te je odabrano pet sretnika koji će na dan koncerta upoznati bend
Piše: B.M.
ponedjeljak, 14.3.2011. 14:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Uskoro Faithless: Odabrano pet sretnika koji će upoznati bend u subotu

Foto: Press fotografije

OVOG vikenda Faithless bus provozao se cijelim Zagrebom. Vožnja je krenula s glavnog ulaza Zagrebačkog velesajma gdje je izabrano dvadeset obožavatelja koji su ušli u bus i krenuli u Faithless vožnju gradom, a usput osvojili i kartu za koncert. Veliki broj obožavatelja benda okupio se, a svi su se nadali ulasku u njega. Autobus je prošao cijeli grad, a zaustavio je na Glavnom kolodvoru gdje je velik broj ljudi plesao uz Faithless.

Vožnja se nastavila i na Jarun, a između dvadeset putnika, odabrano je pet sretnika koji će imati prilike upoznati bend. Ukoliko već niste kupili kartu za njih, možete to napraviti u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Dirty old shopu, Rockmarku, a u svim ostalim dijelovima Hrvatske kartu možete kupiti u svim Dallas music shopovima te na prodajnim mjestima Eventima ili njihovoj službenoj stranici. Cijena karte zasad je 230 kuna, a na dan koncerta svota će se povećati na 260.

Nakon koncerta, uslijedit će after party u Sirupu. Te večeri zabavljat će vas Stuart Geddes iz Londona. U njegovom nastupu možete uživati za pedeset kuna, a ako dođete s ulaznicom Faithlessa, cijela je svega trideset kuna. Faithless nastupa u subotu u Domu sportova. Bend koji je obilježio elektronsku scenu, u Zagreb dolazi u sklopu velike svjetske dvoranske turneje. Očekuje se i veliki broj obožavatelja iz susjednih zemalja.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije