Victoria se dosađuje dok David zabija golove

Piše:
četvrtak, 16.8.2007. 15:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Victoria se dosađuje dok David zabija golove

DOK David Beckham polako počinje opravdavati bogatstvo koje je dobio da "nogomet u SAD-u dovede na višu razinu", njegova supruga na svom se službenom blogu javnosti trudi prenijeti sve sitnice vezane za njezinu garderobu, kozmetičke tretmane ili, pak, olovke svojih sinova. Na prvoj utakmici u L.A.-u u kojoj je njezin suprug zabio gol, Victoria se vidno dosađivala, a kad je shvatila da je u eteru, nezainteresirano je zapljeskala, što je još jednom potaknulo glasine kako u braku Beckhamovih i dalje ne cvjetaju ruže. Ili Posh jednostavno ne može smisliti nogomet.

Kad su TV kamere prikazale Beckhamov gol i veselje na terenu, preselile su se Victoriji Beckham, pa je svijet još jednom imao prilike vidjeti da je najpoznatija nogometaška supruga krajnje nezainteresirana za ono zbog čega godinama, unatoč neradu, uživa u luksuzu. Iako je Beckhamova obitelj slavila, a najviše su oduševljeni bili njegovi sinovi, Victoria je iz pristojnosti zapljeskala, no nije pomaknula niti obrvu, što je dodatno potpirilo priče o lošem braku novog američkog IT para.

Victoriju ovih dana zaokuplja zaista sve osim suprugove igre - na svom je službenom blogu fanove i ostale zaniteresirane počela izvještavati o svakom svom pokretu, odlasku kozmetičarki, kupnji školskog pribora za sinove... Osim toga, tu je i bogata fotogalerija snimljena mobitelom sveprisutne Posh Spice, pa je jasno da je Victoria odlučila žrtvovati i zadnji kutak privatnosti kako bi pridobila američku publiku.

Čime, opet nije jasno, jer Posh tvrdi kako neće pjevati nakon turneje sa Spice Girls, niti će se ozbiljnije baviti glumom. Osim poluuspješnog parfema, koji ipak nije dovoljan razlog za horde obožavatelja, Victoria očito želi da ju volimo jer je - živa i zdrava.

D.K.
Foto: Daily Mail