Video: Dok mu studenti prosvjeduju, Radovan gleda revije, nije mogao maknuti pogled s dekoltea

KLJUČNI PODACI
  • Ministar Fuchs posjetio je reviju na Danima vjenčanja
  • Reviju je napustio sa smiješkom na licu
  • Rekao nam je kako je primijetio zgodne, mlade dame
Piše: T.M.
subota, 1.10.2011. 17:03
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Dok mu studenti prosvjeduju, Radovan gleda revije, nije mogao maknuti pogled s dekoltea

Foto: Goran Perešin/Index
Video: Damir Horvatović/Index


ZA SVE one koji slučajno još ne znaju, Filozofski fakultet u Zagrebu od prošlog tjedna ponovno prosvjeduje. Naime, Akademska solidarnost i službeno je izdala priopćenje kako studenti kreću u prosvjed za besplatno obrazovanje, četvrtu godinu za redom. Ali, to se, čini se,nije previše zabrinulo Radovana Fuchsa, ministra znanosti, obrazovanja i športa. Naime, ministar je u petak navečer bio na GALA humanitarnoj večeri povodom 8. Dana vjenčanja u Zagrebu.


Sjedio je u prvom redu, a preko puta njega i piste, također u prvom redu, sjedio je i gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić. Obojica su gledali reviju vjenčanica, donjeg rublja za prvu bračnu noć te večernjih haljina. Ipak, u pogledu na prekrasne mlade manekenke puno više je uživao Fuchs od Bandića, dok se on smješkao cijelu reviju, Milan je u pola revije ustao i otišao, kako to Bandić često radi jer, kako obično kaže, on ima puno posla i puno obveza.


Fuchs, čini se, nema. Uživajući u pogledu, u nekim trenucima toliko bi se zagledao  u dekolte mladih manekenki, da je i Tina Katanić, odjevena u veoma izazovnu i oskudnu haljinu koja joj je isticala bujni dekolte, morala odvratiti svoj pogled od publike, a stajala je direktno ispred ministra.


Kako su humanitarnu reviju nosile dvije gospođe iz njegova ministarstva, Radovan nam je komentirao: "Lijepo je bilo. Posebno jer su neke od mojih suradnica nosile neke modele, a još je i humanitarna akcija pa onda kombinirano s vjenčanicama, obitelj pa onda, ja mislim da je jako dobro".
Na pitanje je li mu se neka od djevojaka svidjela više od ostalih ministar je suzdržano komentirao: "Pa uvijek se netko nekome više svidi, a netko nekome manje, nije red da ih izdvajamo".

Brojni poznati na Danima vjenčanja

Osmi Dani vjenčanja otvoreni su jučer, a imaju i humanitarni karakter. Organizatorica Sajma i vlasnica licence Dani vjenčanja, Dijana Pavković, dio prihoda od ulaznica odlučila je donirati za dječji kolonoskop u KBC Zagreb. Večer ljepote i glamura započela je modnom revijom vjenčanica domaćeg dizajnera Tonija Brekala, koji je svojim atraktivnim performanceom uz glazbu Maksima Mrvice prije samo revije oduševio sve prisutne. Poznate hrvatske manekenke, među kojima i Iva Jerković, Tina Katanić, Nevia Bagić te zaštitno lice Dana vjenčanja, Sara Brkić, prošetale su modnom pistom u raskošnim vjenčanicama pokazavši tako najnovije trendove iz svijeta mode. Manekeni, na čelu s aktualnim misterom Hrvatske, Vanjom Grgecom, prošetali su u svečanim muškim odijelima. Svoje doprinos ovoj humanitarnoj večeri dali su i Anica Kovač, Danijela Pintarić, Lorena Nosić, Sara Sanela Butorac, Marija Husar Rimac, Marijana Mikulić, Ivana Husar Rimac, Ecija Ivušić, Ivi Ferniković, Zorana Rajić, Tea Deanović, Anamarija Kirinić, Jadranka Rilović, koje su zablistale u prelijepim dizajnerskim vjenčanicama.