Video: Mrkvica i Rina (opet!) se poševili pred kamerama u vrtu Kuće

Piše:
ponedjeljak, 27.10.2008. 09:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: Mrkvica i Rina (opet!) se poševili pred kamerama u vrtu Kuće

NEZASITNOJ kraljici BB kuće, Rini, njezin Ljubić priuštio je minutni seks, ovog puta u kadi. Budući da je Big Brother odlučio počastiti svoje stanare proslavom povodom jubilarnog 50. dana njihova boravka, oni su to proslavili na sebi svojstven i već viđen način - raskalašeno. Svjedočili smo još jednoj u nizu "paradi pijanstva" o kojoj će se diskutirati i raspravljati uz ispijanje kave.

Big Brother, koji ima uvjerljivo najslabiju gledanost od svih sezona dosad, trebao je upravo ovako nešto. Stanari koji su očito zaslijepljeni tajlandskim ljepotama zaboravili su da ih na malim ekranima gledaju njihove obitelji i da će se oni kad tad morati vratiti svom normalnom životu. Nisu svi Antonija Blaće, koja se jedina okoristila od angažmanu u Big Brotheru i samo će jedan od njih odnijeti glavnu nagradu koja je iz dana u dan sve manja, stoga bi ipak trebali malo pripaziti kako se ponašaju i što pričaju pred kamerama.

Rina se nakon seksa u kadi "opravdavala" curama. "Oboje smo lijepi, mladi ljudi, niti sam ikome otela oca, niti sam ikome razorila brak, a bogme se nisam ševila sa životinjom. Tako da mislim da je sve to prirodno. Mene pali sve vezano za tog malog. Popijmo u to ime", nazdravila je Rina s okupljenim curama, koje su bile vidno ljubomorne na nju. 

Mada to ne bi priznale, jasno se dalo zaključiti iz njihova "otvaranja duše" Big Brotheru kada su cure sjele u ispovjedaonicu sa čašama u rukama i s kojih dva promila već u krvi; izjavile da im kronično nedostaje seksa. "Ovih par muških što su u kući su za kurac", složile su se. Sudeći po svemu u kući vlada jedna velika nejebica. Moguće je da je upravo "ona" razlog dosadašnjih svađa i trzavica između stanara.

S.C.
Foto: RTL