Video premijera: Provokativna Lana izvodi akrobacije na štangi u novom spotu

Piše:
utorak, 11.3.2008. 16:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video premijera: Provokativna Lana izvodi akrobacije na štangi u novom spotu

NOVI album Lana Jurčević najavljuje provokativnim spotom za pjesmu "Pronađi me", koja se već neko vrijeme naveliko vrti u domaćem radijskom eteru, a za koji će dan osvanuti i na TV postajama. Ples na štangi i seksi sluškinje samo su neki od "sastojaka" novog Laninog video uratka kojeg je režirao Vanja Vascarac a premijerno ga možete vidjeti samo i jedino na Indexu!

Britney Spears glumi striptizetu u spotu "Gimme More", no agilna Lana Jurčević odlučila je nadmašiti poznatiju kolegicu pa se za ples oko štange itekako potrudila.

"Nemam pojma što sve nisam izvodila i po običaju, imam deset takvih modrica po nogama da mi je pametnije nositi hlače neko vrijeme. Jer ne znam što bi ljudi inače rekli šta mi se dogodilo... Vjerojatno da me netko dobro namlatio", piše pjevačica na svom službenom blogu.

"Moje curke su bile, kao što i vidite francuske sobarice, koje su mi bile na potpunoj usluzi. Izgađale smo se jastucima, najele dlaka od nekog pokrivača za krevet, još su ga skoro i strgale koliko su preskakivale preko njega, tako da... Bilo je veselo", piše Lana o atmosferi na snimanju spota koji će, već predviđamo, posebno oduševiti njezine muške obožavatelje.

Provokativni spot najava je njezinog trećeg studijskog albuma koji će se na tržištu pojaviti prije ljeta i Lanu predstaviti u nešto zrelijem izdanju. Milana Vlaović ostaje većinski autor pjesama koje će, sudeći po najavnoj "Pronađi me" i ovog ljeta biti omiljeni repertoar na Jadranu.

D.K.
Foto: lana.bloger.hr