Video: "Najpoznatija hrvatska ljubavnica" Ecija Ivušić razgolitila se za Klik

KLJUČNI PODACI
  • Ecija je manekenka, a poznata je i kao djevojka iz reklame za kredite u kojoj se pojavljuju glumci Ivan Herceg i Leona Paraminski
  • Po prvi put je za Klik pozirala s 18 godina
Piše: I.M.
ponedjeljak, 28.3.2011. 14:54
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Video: "Najpoznatija hrvatska ljubavnica" Ecija Ivušić razgolitila se za Klik

Foto i video: www.klik.hr

ECIJA IVUŠIĆ, manekenka i "najpoznatija hrvatska ljubavnica" - djevojka iz reklame za kredite u kojoj se pojavljuju glumci Ivan Herceg i Leona Paraminski, a u kojoj kao ljubavnica iskače iz ormara, razgolitila se za novi broj Klika. Ovo joj nije prvi put da je za njih snimila seksi editorijal - po prvi put su je fotkali kad joj je bilo 18 godina, a o tome kažu: "Ecija! Ti si nam bila prva ikad djevojka. Za nas su te odabrali čitatelji, sjećaš se...", na što ona odgovara: "Da, kako se ne bih sjećala! A prve se pamte... A i meni su to bile prve takve fotke. To je snimano kod mene u stanu i zato je bila tako super atmosfera, opuštena i ugodna".

A što se otada promijenilo? Ecija je odrasla i od brinete postala plavuša: "Bio mi je bed podnositi taj teret slave, jednostavno sam morala učiniti neku drastičnu promjenu. Iako ni ovo sad nije moja prava boja, zapravo sam... Eh, evo, vidite kakve su mi obrve".