Will Montgomery zaljubio se u srpsku Pamelu Anderson

Piše:
petak, 11.7.2003. 17:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Will Montgomery zaljubio se u srpsku Pamelu Anderson

VEĆ SE neko vrijeme nismo pozivali na srpski tabloid Svet, pa možda je vrijeme. 

Prema "izvorima Sveta bliskim američkoj ambasadi u Beogradu" ambasador Montgomery napokon je odlučio vratiti svojoj supruzi Lynn milo za drago, te je započeo aferu s Natašom Bekvalac.

Prije desetak dana u beogradskom hotelu Hajat održan je humanitarni ples koji je organizirala Udruga kojoj je na čelu Lynn Montgomery. Naravno, na plesu se pojavila i pjevačica Nataša Bekvalac kojoj su se mnogi pokušavali svidjeti. Jedan od "mnogih" bio je i sam ambasador Montgomery, o čemu su pisali gotovo svi srpski mediji.

Iako su svi mislili kako je upucavanje Willa Nataši samo pokušaj da se svidi i njenom pratiocu (koji je trebao ponuditi što veću svotu na licitaciji slika), izvori Sveta otkrili su vrlo zanimljivu pozadinu slučaja.

Nakon plesa Nataša je počela dobivati vrlo romantične SMS poruke, koje su stizale s anonimne kartice nedavno kupljene. Svet piše kako nisu uspjeli saznati je li došlo do susreta Nataše i Montgomerya, ali njihov izvor je siguran kako su se srpska Pamela i američki ambasador našli u jednom privatnom stanu. Što se događalo iza vrata tog stana ostaje tajna.

Nataša Bekvalac u vezi je s novosadskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, koji nije u dobrim odnosima s Montgomeryem iz političkih razloga.

Zanimljivo je da Svet otkriva i da je gospođa Lynn Montgomery bila nevjerna svom suprugu. Tijekom boravka u Zagrebu, i u posljednje dvije godine u Beogradu, novinski stupci bili su prepuni špekuliranja o njenim izvanbračnim izletima. Nažalost mi ni jednu takvu vijest nismo pročitali.