Zaigraj Pumatriviu na Igra.hr i osvoji vrijedne nagrade

Piše:
ponedjeljak, 4.5.2009. 10:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zaigraj Pumatriviu na Igra.hr i osvoji vrijedne nagrade

NA MULTIPLAYER portalu www.igra.hr od 1. svibnja možete zaigrati PUMAtriviu - Lifestyle triviu u kojoj najbolje svakodnevno nagrađuje Puma. Najbolji tjedni igrači osvojit će vrijedne Puma tenisice, a osim tenisica za tjedne pobjednike, među nagradama se nalaze i remeni, znojnici, torbe i novčanici, kao nagrade za dnevne pobjednike.

Bodovi se skupljaju na sljedeći način: Postavljen je komplet od 10 pitanja, a najbolji rezultat nakon 10. pitanja, vaš je najbolji dnevni rezultat. Na taj način svi igrači se nalaze u jednakom položaju za osvajanje dnevnih nagrada. Broj kompleta koje možete odigrati nije ograničen. Dnevni i ukupni rezultat upisuje se nakon odgovorenog 10. pitanja.

Trčanje nikad nije bilo jednostavnije

Glavno obilježje Pumine proljeće-ljeto kolekcije je novi tip proizvodnje tenisica "Lite Injected Foam Technology (L.I.F.T.)". Ova nova tehnologija proizvodnje omogućuje tenisicama da budu lagane, ergonomske, udobne i prozračne. Lagane, niskoprofilne i ergonomske, L.I.F.T. Racer tenisice donose inovaciju  na sportskom tržištu  svojom optimalnom konstrukcijom koja trčanje čini tako laganim. Donji i srednji dio tenisice su spojeni EVA injection tehnologijom, kombinirajući inovativni dizajn koji dopušta uporabu EVA tehnologije preko cijelog gornjeg dijela tenisice  što pridonosi najvažnijem obilježju L.I.F.T. Racer tenisica, a to je - manja težina i niski profil. Gornji dio tenisica je izrađen od mesh materijala i pričvršćen je za donji dio s manjom uporabom ljepila koja čini ovu tenisicu ekološkom. Inspirirana uličnom modom PUMA H Street, the L.I.F.T. Racer  tenisica je tenisica za trčanje koja se može nositi svugdje. L.I.F.T. Racer Wn’s tenisica je dizajnirana za žene koje traže obuće za lagano jutarnje trčanje.

Sponzorirani članak