Zakaj se tak oblačiš?

Piše:
četvrtak, 30.10.2003. 19:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zakaj se tak oblačiš?

IAKO bi se moglo učiniti da je naslov ovog članka nekakav lokal-patriotizam, radi se o staroj pjesmi Hladnog Piva koja nam je pala napamet kad smo vidjeli svježe fotografije Penny Lancaster, manekenke i djevojke Roda Stewarta, ostarjelog pop pjevača koji, iz nekog razloga, još uvijek odlično prolazi.

Na naslovnoj stranici britanskog tabloida The Sun osvanule su fotografije snimljene na premijeri mjuzikla posvećenog Stewartovoj glazbi u londonskom West Endu.Komentar odjeće ostavit ćemo modnim stručnjacima, znajte samo da "odjeća" koju ne nosila Penny košta nekih 3,000 funti. Ako imate volje, zabavite se pitanjem koliko je to funti po kvadratnom centimetru.

Nakon svečane premijere mjuzikla, 32-godišnja Penny je pokušavala dodatno "očarati" nazočne na VIP partyu divljim plesom u sredini plesnog podija, a Rod (58) je sve to mirno promatrao iz daljine.

No, zaigrana Penny malo se zanijela i u plesnom zanosu uspjela posjeći nogu noktom, pa je bila potrebna asistencija Rodovih tjelohranitelja, koji su manekenki ponudili svoje maramice.Kako tvrdi Sun, Penny je nakon "saniranja ozljede" nastavila plesati na oduševljenje prisutnih voaj.. oprostite, visokih gostiju.