Zaljubljeni Jim Carrey: Uz suprugu Jenny mi je svaki dan Valentinovo

Piše:
ponedjeljak, 8.2.2010. 08:54
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zaljubljeni Jim Carrey: Uz suprugu Jenny mi je svaki dan Valentinovo

Tekst: A.M.
Foto: JLP

HOLIVUDSKI glumac Jim Carrey prije nekoliko mjeseci ozakonio je petogodišnju vezu s Jennom McCarthy. Budući da se bliži Dan zaljubljenih, američki mediji raspisali su se o tome kako će taj dan provesti poznati i slavni. Dok ga većina ljudi uopće ne priznaje kao blagdan, neki drugi, poput Jima i Jenny taj dan slave svaki dan.

"Ne znam što ćemo raditi na Valentinovo", izjavila je Jenny i pogledala u Jima koji je svojoj supruzi dao najbolji mogući odgovor. "Draga, Valentinovo nam je svaki dan", kroz smiješak je rekao glumac. Također, na pitanja o svojoj dugogodišnjoj vezi, lijepi par uvijek ima nešto za reći pa su tako otkrili da njihova veza, ali i brak, odlično funkcioniraju jer si uvijek kažu što žele.

"Jenny je prva i jedina osoba koja kada je gledam nema veliki upitnik iznad glave. Komunikacija je najbitnija u našem odnosu, ali i činjenica da smo srodne duše", rekao je Carrey koji dodaje kako je jedan od razloga komunikacije i seks. "Kada nisi napaljen na svoju bolju polovicu to je nešto o čemu trebate razgovarati. I nema ti druge nego da slušaš", dodao je duhoviti glumac u svojem prepoznatljivom stilu.