Zaljubljeni Rumunj tužio sve i svakoga samo da bi mogao vidjeti sutkinju

Piše:
petak, 16.7.2004. 07:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

RUMUNJ Sandu Gurgiatu prvi se put pojavio na sudu prije četiri godine, nakon što je tužio svoju bivšu tvrtku za nepravedni otkaz, ali otkako je upoznao sutkinju Elenu Lalu, koja je dobila taj predmet, tužio je sve i svakoga samo da bi je mogao vidjeti.

"Luđački sam se zaljubio u nju i kad sam otkrio da je udana, nisam znao kako bih je mogao vidjeti", izjavio je u četvrtak za dnevnik Libertatea. "Jedino moguće mjesto bila je sudnica, pa sam malo proučio zakone i smislio svakojake izlike".

Katkad bi joj se približio u hodnicima suda u Focsaniju, gradiću oko 125 kilometara udaljenom od Bukurešta, ali je bio presramežljiv da bi pričao o bilo čemu drugom osim o pravnim problemima.

Na kraju je zaljubljenost ipak popustila i Gurgiatu je odlučio sa svojom pričom izaći u javnost.

Sud u Focsaniju nije želio komentirati napis u novinama, a objekt nekadašnje Gurgiatuove čežnje, sutkinja Lala, izjavila je kako je "zaprepaštena".

"Sjećam se njegovih parnica, ali meni su sve parnice iste", navodi list njezine riječi.

Prvu je parnicu Gurgiatu izgubio, ali je nekoliko kasnijih, protiv drugih tvrtki, dobio, između ostalog i onu kako ima pravo na dva ručnika i dovoljno sapuna da se može oprati na poslu.