Zuckerberg i Parker cijelu večer zajedno pili pa se posvađali ispred kluba

KLJUČNI PODACI
  • Mark i Sean su se posvađali u klubu
  • Popili su dosta alkoholnih pića
Piše: T.M.
petak, 14.10.2011. 19:42
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zuckerberg i Parker cijelu večer zajedno pili pa se posvađali ispred kluba

Foto: JLP

NAKON što su Mark Zuckerberg i Sean Parker nedavno na Facebooku pokrenuli i muzičku aplikaciju Spotify, koja već ima 250.000 korisnika, izašli su u Los Angelesu kako bi to proslavili. Međutim, nakon što su popili veće količine alkoholnih pića, posjetitelji kluba u kojem su bili, čuli su ih kako sve glasnije počinju raspravljati oko nove aplikacije, ali i Facebooka. Nakon nekog vremena završili su ispred kluba svađajući se i naguravajući.

Podsjetimo, Sean Parker osnivač je Napstera, a u Facebook projekt ušao je 2004. godine. Do prošle godine je bio i direktor kompanije u kojoj ima i određeni udio, ali na vodećoj poziciji nije od skandala u kojem ga je policija uhitila zbog konzumacije droge te je izgubio sve upravljačke ovlasti.Sud ga za posjedovanje kokaina nije optužio zbog navodnih nedostataka dokaza, a on je od tada Markov savjetnik. Sean je poznat i po tome da je partijaner koji voli sve što vole mlade, a posebno novac. Njegov glasnogovornik već je demantirao navode o sukobu te je rekao kako su on i Mark raspravljali, ali nije došlo do sukoba. Markov glasnogovornik još se nije oglasio.

"Potrošili su mnogo novca na alkohol, a kako je večer odmicala, njihova rasprava je postajala sve glasnija", rekao je jedan od svjedoka iz kluba.