NOVI CITROËN C4 PICASSO: TECHNOSPACE

NOVI CITROËN C4 PICASSO: TECHNOSPACE
CITROËN je na hrvatskom tržištu lansirao novi Citroën C4 Picasso, upadljivog i izražajnog dizajna zahvaljujući dinamičnim linijama i tehnološkim pogledom od led svjetala i stražnjim svjetlima s 3D efektom. Kako bi istaknuo sve te stilske prednosti, Citroën C4 Picasso ima paletu od osam boja, a novom dizajnu valja dodati i tri nova aluminijska naplatka, od 16, 17 i 18 inča.

Unutrašnjost je pročišćenih linija i s mnogo svjetlosti te materijalima koji pridonose znatnom skoku u kvaliteti. Novi model nudi putovanje kao u prvoj klasi sa sjedalom Relax s produžetkom za podizanje nogu.

Novi C4 Picasso ostao je mjerilo u pogledu modularnosti, a različiti pretinci raspoređeni su cijelom kabinom još domišljatije i praktičnije.

Vozilo je prava koncentracija tehnologije u službi predviđanja i pomaganja u vožnji kako bi ona bila još sigurnija i smirenija, poput aktivnog regulatora brzine, aktivnih sigurnosnih pojaseva, inteligentnog sustava protiv proklizavanja, sustava za nadzor mrtvog kuta…
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Novi Citroën C4 Picasso spaja kompaktnost, prostranost koja je referentna u segmentu monovolumena te rekordni obujam prtljažnika (537 l VDA).

Kupci mogu birati između četiri razine opremljenosti: Attraction, Seduction, Intensive i Exclusive, dva benzinska VTi 120 i THP 155 motora te tri dizelska HDi 90, e-HDi 90 i e- HDi 115.

Novi Citroën C4 Picasso u ponudi je s cijenom od 136.000 kn s PDV-om, 4 godine jamstva do 70.000 km, te fiksnom kamatnom stopom od 4 % uz financiranje putem Citroën Financial Services.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara