Alfa Romeo protiv BMW-ove "petice"

Alfa Romeo protiv BMW-ove "petice"

 Render: Theophilus Chin

ALFA Romeo se polako diže iz pepela, a nakon relativno uspješnog lansiranja Giulije na redu je još teži korak – model koji bi ugrozio BMW-ovu seriju 5. 
 
Iako zvuči nemoguće Talijani vjeruju kako će snažnim emotivnim dizajnom i dokazanom tehnološkom potporom lansiranom nedavno na Giuliji uspjeti po prvi puta ugroziti njemački trio. Tu će se posebno okomiti na bavarskog predstavnika kao model s najizraženijim sportskim genima. 
 
Odmah po lansiranju SUV modela Alfa će premijerno predstaviti i veću limuzinu. Iako će se tehnološki zasnivati na manjoj Giuliji očekuje se novi iskorak. Tako će nova limuzina biti prvi model s novim V6 dizelašem, vjerojatno iz maseratija, dok će poznati benzinac biti dodatno ojačan, javlja Auto Express. Mjesta će se naći i za QV izvedbu sa 2.9 V6 biturbo benzincem. Na popisu novosti nalazi se još barem jedna hibridna izvedba, opcijski pogon na sve kotače i sustavi autonomne vožnje. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
Zvuči impresivno, a ostvari li se zadovoljavajuća kvaliteta izrade uspjeh ne bi trebao izostati. Sve ostalo Alfa Romeo već ima.
 
Podsjetimo, Alfin plan obnove game obuhvaća nekoliko modela, a do 2018. godine na sceno bi trebali stići SUV model Stelvio i veća limuzina. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara