Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram
IAKO mnogi misle da hlađenje produljuje rok trajanja namirnica, to ne mora uvijek biti tako.
Neke je namirnice bolje držati na sobnoj temperaturi, dalje od hladnjaka. Na Sveučilištu u Kaliforniji napravili su popis namirnica koje nikako ne biste trebali držati u hladnjaku, a među njima su i rajčice, šljive, naranče te mnogo drugo voće i povrće na čiji okus hladnoća može imati velik utjecaj.
Ovo su namirnice koje nikako ne biste trebali držati u hladnjaku:
Jabuke
Avokado
Banane
Dinja
Grejp
Kivi
Limun
Limeta
Mango
Nektarina
Naranča
Papaja
Breskva
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kruška
Šipak
Šljiva
Lubenica
Krastavac
Patlidžan
Luk
Đumbir
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Paprika
Krumpir
Bundeva
Rajčica
Tikvice
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati