|
|
|
|
|
|
homo_vulgaris Diskutant #540239

Broj postova: 828
|
Citat [rejected.]
prvo ju pozovi da se priključi tebi i ženi, tek onda nasamo nikak obrnuto
To bi tek bila frka. Kak to ženi predložiti? Odsjekla bi mi jaja s tupim nožem
|
|
vrh |
 |
 |
|
monna_7 Diskutant #379259

Broj postova: 7214
|
Citat [homo_vulgaris]
Imam trogodišnje dijete, a to dijete ima i kumu. I to vraški zgodnu i poželjnu. Da vrag bude još gori slobodna je i pokazuje volju za nečim što i mene zanima. E pa sad se postavlja pitanje: je li kuma smije biti osba za sexy avanturu? Kod nas se veli da je kuma kao familija i da se u to ne dira nipošto. Nešto poput incesta. A iskrice frcaju svaki put kad se sretnemo. Jednostavno ne znam što mi je za uraditi. Kakav je vaš stav po tom pitanju?
vražje slobodnjače 
|
|
vrh |
 |
 |
|
NlAZ Diskutant #481681

Broj postova: 14805
|
Citat [monna_7]
vražje slobodnjače 
pa to joj je mana da kaj vrijedi bila bi zauzeta 
|
|
vrh |
 |
 |
|
rejected. Diskutant #532600

Broj postova: 8672
|
Citat [homo_vulgaris]
To bi tek bila frka. Kak to ženi predložiti? Odsjekla bi mi jaja s tupim nožem
objasniš joj da je to sve zbog dobrobiti vašeg djeteta, da će ono imat najviše koristi od vašeg zbližavanja s kumom jes' nesnalažljiv
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [NlAZ]
kum kumu smije
Smije? Pa veli se kad nešto ide ko po loju-da ide "ko u kumunu". Misliš li da je ta izreka nastala zbog toga?
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [NlAZ]
pa to joj je mana da kaj vrijedi bila bi zauzeta 
 ma naravno ...
|
|
vrh |
 |
 |
|
grapes Diskutant #385210

Broj postova: 20181
|
Citat [rejected.]
objasniš joj da je to sve zbog dobrobiti vašeg djeteta, da će ono imat najviše koristi od vašeg zbližavanja s kumom jes'' nesnalažljiv

|
|
vrh |
 |
 |
|
NlAZ Diskutant #481681

|
Citat [homo_vulgaris]
Smije? Pa veli se kad nešto ide ko po loju-da ide "ko u kumunu". Misliš li da je ta izreka nastala zbog toga?
vjerojatno
probaj pa nam reci
|
|
vrh |
 |
 |
|
SmileRunDie Diskutant #565433

Broj postova: 2516
|
Citat [homo_vulgaris]
Imam trogodišnje dijete, a to dijete ima i kumu. I to vraški zgodnu i poželjnu. Da vrag bude još gori slobodna je i pokazuje volju za nečim što i mene zanima. E pa sad se postavlja pitanje: je li kuma smije biti osba za sexy avanturu? Kod nas se veli da je kuma kao familija i da se u to ne dira nipošto. Nešto poput incesta. A iskrice frcaju svaki put kad se sretnemo. Jednostavno ne znam što mi je za uraditi. Kakav je vaš stav po tom pitanju?
Jebi ju Zulu, IZROKAJ JU KO MASNU KRMAČU.
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
NlAZ Diskutant #481681

|
Citat [monna_7]
 ma naravno ...

|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [rejected.]
objasniš joj da je to sve zbog dobrobiti vašeg djeteta, da će ono imat najviše koristi od vašeg zbližavanja s kumom jes'' nesnalažljiv
Pa tako sam si i sam mislio. Kuma se je obavezala za skrb o djetetu da se nama nešto dogodi. Dakle ona je rezervna majka. A kakva je to majka mog djeteta ako ju nisam bar jednom poševio. Ima logike,
|
|
vrh |
 |
 |
|
Kadmo_ Diskutant #495304

Broj postova: 17
|
kum kumicu u šumicu kum kumu na drumu
pa odaberi,naravno da treba,nije to familije,a ako i treba grijeh najbolje da ostane u krugu kumova
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [NlAZ]

|
|
vrh |
 |
 |
|
NlAZ Diskutant #481681

|
Citat [monna_7]

ne plakat zato
|
|
vrh |
 |
 |
|
disappointed Diskutant #503832

Broj postova: 190
|
Citat [homo_vulgaris]
Imam trogodišnje dijete, a to dijete ima i kumu. I to vraški zgodnu i poželjnu. Da vrag bude još gori slobodna je i pokazuje volju za nečim što i mene zanima. E pa sad se postavlja pitanje: je li kuma smije biti osba za sexy avanturu? i da se u to ne dira nipošto. Nešto poput incesta. A iskrice frcaju svaki put kad se sretnemo. Jednostavno ne znam što mi je za uraditi. Kakav je vaš stav po tom pitanju?
"Kod nas se veli da je kuma kao familija" to je točno i sva sreća da je tako. Slobodno ti nju prasni i sve ostaje u familiji.
|
|
vrh |

|
 |
|
juraj.bomboncic Diskutant #565224

Broj postova: 227
|
Citat [homo_vulgaris]
Pa tako sam si i sam mislio. Kuma se je obavezala za skrb o djetetu da se nama nešto dogodi. Dakle ona je rezervna majka. A kakva je to majka mog djeteta ako ju nisam bar jednom poševio. Ima logike,
Ne kaže se bezveze da djeca bolje rastu ako se majka dobro ševi ,
ti kresni i kumu pa će ti djete biti košarkaš
[Editirano 27.5.2010. 10:15:00 by juraj.bomboncic]
|
|
vrh |
 |
 |
|