doli.gori Diskutant #615994

Broj postova: 7459
|
Citat [VianaBlack]
bruffen 600 je recimo konjska tableta,poslije nje ne osjećaš ništa. al ide na recept. bez recepta- ketonal.
ne moze ni ketonal bez recepta više
|
|
vrh |

|
 |
|
SOUL_bender Diskutant #599059

Broj postova: 4431
|
Citat [VianaBlack]
bruffen 600 je recimo konjska tableta,poslije nje ne osjećaš ništa. al ide na recept. bez recepta- ketonal.
ketonal ne pomaže ništa kod zubobolje, to nije lijek za bolove nego za opuštanje mišića
|
|
vrh |
 |
 |
|
VianaBlack Diskutant #610984

Broj postova: 1687
|
Citat [doli.gori]
ne moze ni ketonal bez recepta više
šta da? nisam znala. neka je išao onako.
|
|
vrh |
 |
 |
|
Avetan_i_Sexy Diskutant #617661

Broj postova: 3055
|
Citat [tacalaca]
tramale sam pila postoperativno i moram priznat da nikad nisam povraćala al mi bilo fiju fić 
Sta si operisala da si TO morala uzimati? Krajnike? 
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [SOUL_bender]
ketonal ne pomaže ništa kod zubobolje, to nije lijek za bolove nego za opuštanje mišića
pomaze kod glavobolje, i menstrualnih bolova prije si ako ga dobiješ na recept ne plaćaš,a li bez recepta ej bio 30ak kn. sad mora biti na recept i moraš ga platiti
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [SOUL_bender]
meni je bio ok kod menstrualnih bolova,al da,vjerojatno bi opustio sve dole pa ne bi imala bolove. a onda neznam, neofen,il tak neš.
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|

|
Citat [SOUL_bender]
budimo relani, kad imaš pošten karijes ili granulom ne pomaže ni majka božja
ma da, kad zub boli nema tu pomoci odmah kod stomatologa, nikakve tablete
|
|
vrh |

|
 |
|
bolnatocka_1 Diskutant #613165

Broj postova: 10785
|
Citat [VianaBlack]
ide samo jebeni neofen
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [bolnatocka_1]
ide samo jebeni neofen
njemu dugo treba da djeluje,il moraš pojačat dozu. meni je brufen fakat zakon.
|
|
vrh |
 |
 |
|
SOUL_bender Diskutant #599059

Broj postova: 4431
|
Citat [doli.gori]
upravo tako
|
|
vrh |
 |
 |
|
Calimero. Diskutant #489462

Broj postova: 474
|
Citat [doli.gori]
tako bi trebalo, ali ja npr. trpim i gutam tablete dok mogu, a onda kada više ne mogu izdržati odem da mi vade, bez ikakve šanse da im dozvolim da mi bruse zub...
a često me nagovaraju.. ne podnosim brusilice i onaj bol...
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Calimero.]
tako bi trebalo, ali ja npr. trpim i gutam tablete dok mogu, a onda kada više ne mogu izdržati odem da mi vade, bez ikakve šanse da im dozvolim da mi bruse zub...
a često me nagovaraju.. ne podnosim brusilice i onaj bol...
ne valja ti to, što manje tableta to bolje. ako te već boli trazis da ti daju injekciju, malo ju platiš i ništa ne osjetiš, poneses čepiće za uši ili slušalice staviš i ne osjetiš brušenje nit bol
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|

|
Citat [doli.gori]
ne valja ti to, što manje tableta to bolje. ako te već boli trazis da ti daju injekciju, malo ju platiš i ništa ne osjetiš, poneses čepiće za uši ili slušalice staviš i ne osjetiš brušenje nit bol
ma nije problem platiti nego često izmišljaju razloge zašto ne može a više od svega me nervira što kod popravke moram ići bar pet puta kod zubara do konačnog rješenja, popravke zuba.. e to me odvraća od popravki.. uz brušenje..
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Calimero.]
ma nije problem platiti nego često izmišljaju razloge zašto ne može a više od svega me nervira što kod popravke moram ići bar pet puta kod zubara do konačnog rješenja, popravke zuba.. e to me odvraća od popravki.. uz brušenje..
problem je što većina ode kad je kasno. kad boli već je gotovo. evo npr. mene nikad nije bolio zub u zivotu, idem svakih pola godine na redovne kontrole, prije par godina sam vidjela drugačiju boju zuba, bez bolova ičega, i popravio mi ga je za dvije minute, bio je početak kvarenja. i bolje otic na vrijeme nego odugovlačit. riješiš se tih odlazaka sto puta..
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [doli.gori]
problem je što većina ode kad je kasno. kad boli već je gotovo. evo npr. mene nikad nije bolio zub u zivotu, idem svakih pola godine na redovne kontrole, prije par godina sam vidjela drugačiju boju zuba, bez bolova ičega, i popravio mi ga je za dvije minute, bio je početak kvarenja. i bolje otic na vrijeme nego odugovlačit. riješiš se tih odlazaka sto puta..
jebiga ja em odem kada se skroz pokvare em mi ih izbili u tučama...
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Calimero.]
jebiga ja em odem kada se skroz pokvare em mi ih izbili u tučama...
em se zajebavaš
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [doli.gori]
em se zajebavaš
ne zezam
ali nije strašno 300 € i sve ko pravo...
ne da mi se ići praviti...
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [VianaBlack]
jesi`l se ti "otkočila ?
|
|
vrh |
 |
 |
|