BubicaZgb Diskutant #177759

Broj postova: 47394
|
Vodička kava je iza nas, bilo je ugodno no gotovo je. Nadam se da ce ovaj novi topic biti nastavak dobrog druzenja starog drustva kao i novih pridoslica. Necu određivati datum kave, kao niti mjesto, bolje da to bude u hodu kako kome pase i gdje pase, a da opet moze obavjestiti zainteresirane o tome bez spiskova i termina. Nadam se ugodnom druzenju, jos ugodnijim kavama. Dobrodosli svi dobre volje i koji imaju smisla za humor...
Uživajte ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FORUMSKA KAVA U ZADRU
Nakon dugog tipkanja konacno smo se usaglasili i odredili datum te nase zadarske forumske kave. Nadam se da ce bolje proci od prijasnjih pokusaja na zadarskom podrucju. Odluka je pala na 25.10.2008. Pizzeria "Kancona", 18 sati pa nadalje .. Necemo stvarati nikakve popise niti spiskove, jednostavno dođite. Ja cu biti tamo ko domacin, pa se mozete obratiti za pomoc ako ju trebate ... Zbor je na poluotoku, stari dio Zadra gdje se i nalazi pizzeria. Budem i kartu ostavio tako da znate naci, no nije tesko.. Nadam se da cete se odazvati i ... doci na ugodno druzenje...
Ulica u kojoj se nalazi pizzerija zove se : Stomorica 8 Prilazem vam link sa planom grada, nije problem naci, od mosta koji povezuje poluotok samo ravno..

[Editirano 2.11.2011. 17:28:00 by BubicaZgb]
|
|
vrh |

|
 |
|
buci_bu Diskutant #203897

Broj postova: 146285
|
ja sam za
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [buci_bu]
ja sam za 
Eto, onda ces se imati gdje zabaviti. Nadam se da ce biti dobro ko i na prijasnjem topicu...
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [BubicaZgb]
Eto, onda ces se imati gdje zabaviti. Nadam se da ce biti dobro ko i na prijasnjem topicu...
ne znam na koji topic točno msiliš, bilo ih je puuuuunooooo
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [buci_bu]
ne znam na koji topic točno msiliš, bilo ih je puuuuunooooo 
A bila je moja KAMILICA PARTY koju sam nesvojom voljom, ali ponasanjem drugih zatvorio. Nadam se da ce sada biti bolje. A u zadnje vrijeme smo puno tipkali na VODIČKOJ KAVI ali je sada prosla i bilo bi bez veze dalje tamo tipkati. Nadam se da ce ovaj topic produziti dobro druzenje sa oba topica ..
|
|
vrh |

|
 |
|

|
ahaaaa... sad znam na kaj misliš
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [buci_bu]
ahaaaa... sad znam na kaj misliš 
Eto, onda sve znas I bude drustva tu, sjecas li se koliko ih bilo na party? Nadam sesamo da neki nece zlonamjerno tu dolaziti, no ima i tome lijeka 
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [BubicaZgb]
Eto, onda sve znas I bude drustva tu, sjecas li se koliko ih bilo na party? Nadam sesamo da neki nece zlonamjerno tu dolaziti, no ima i tome lijeka 
vidjet ćemo..
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [buci_bu]
vidjet ćemo.. 
Ma siguran sam, bude to sve klapalo... A i tebi bi bilo dobro da se malo smiris na nekom topicu, toliko si postova natukla da ih kom vise nebude mogao zbrajati 
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [BubicaZgb]
Ma siguran sam, bude to sve klapalo... A i tebi bi bilo dobro da se malo smiris na nekom topicu, toliko si postova natukla da ih kom vise nebude mogao zbrajati 
a brbljam bezveze.. to je objašnjenje za ovoliku brojku
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [buci_bu]
a brbljam bezveze.. to je objašnjenje za ovoliku brojku 
Daj, pa imas skoro 100 000 postova Budu te prstici zaboljeli 
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|

|
Citat [daneda2]
leteći pozdrav i ugodan početak novog druženja
Hvala draga i nadam se da ces cesto tu "zalutati" jer inace ako neces morat cu ti sankcije opaliti 
|
|
vrh |

|
 |
|
vragoljanka Diskutant #87491

Broj postova: 5902
|
Citat [BubicaZgb]
Uživajte ...
Jel' mogu punim plucima ili moram dignut rucnu ako me ponese??? Mislim ...uzivati??
Bravo bubac!
|
|
vrh |

|
 |
|
vila_s_jadrana Diskutant #322867

Broj postova: 58102
|
dančekkkkkkkkk ,evo i mene ,,i ja sam za novu kavicuuuuuuu
|
|
vrh |

|
 |
|
daneda2 Diskutant #264578

Broj postova: 2005
|
Citat [BubicaZgb]
Hvala draga i nadam se da ces cesto tu "zalutati" jer inace ako neces morat cu ti sankcije opaliti 
opet?!
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [vragoljanka]
Jel'' mogu punim plucima ili moram dignut rucnu ako me ponese??? Mislim ...uzivati??
Bravo bubac!
O ovco jedna, znas i sama da nas ovnove treba uvijek smirivati i kociti.. Neboj se, samo ozezi 
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [daneda2]
opet?!
A hebi ga draga, nagrada trazi nagrađivanje, a ona druga strana sankcije, ti odlucujes sto zelis 
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [vila_s_jadrana]
dančekkkkkkkkk ,evo i mene ,,i ja sam za novu kavicuuuuuuu 
Ooooooooooo to ne sumnjam....