Motivacija

 8

Fitness and workout

 12

Zdravlje i fitness

Mlada anoreksičarka je imala samo 41 kg, kad je počela normalno jesti dobila je novu snagu i savršeno tijelo!

Mlada anoreksičarka je imala samo 41 kg, kad je počela normalno jesti dobila je novu snagu i savršeno tijelo!

2   0   6067   1
IndexMolly Eledge iz Kalifornije je prije šest godina bila studentica s velikim problemom. Bila je anoreksična i imala samo 41 kg. Kad je imala 20 godina s... Molly Eledge iz Kalifornije je prije šest godina bila studentica s velikim problemom. Bila je anoreksična i imala samo 41 kg. Kad je imala 20 godina skoro ništa nije jela, a svakodnevno se bavila trčanjem kako bi skinula još kila jer je sebi i dalje bila debela.

Jednog dana je ipak došlo do preokreta. Nakon što je počela posjećivati psihologa i nutricionista, konačno je shvatila da što prije morao promijeniti svoj način života. Počela je redovno jesti i ubrzo nabacila nekoliko kilograma. U cijelom ovom procesu pomoglo joj je i bavljenje sportom zbog kojeg je dobila i savršeno tijelo. 2013. godine je tako upoznala i svog zaručnika, 29-godišnjeg Erika koji se također bavi sportom. Danas ima 28 godina i izgleda odlično.
23.4.2017. 20:30:27
2

Mora imati neku opsesiju.
24.4.2017. 10:45:19
1
VIDEO Morao je izvaditi 11 zubi jer ih godinama nije prao, pogledajte što je zubar vidio kad je pacijent otvorio usta!
youtube.com

VIDEO Morao je izvaditi 11 zubi jer ih godinama nije prao, pogledajte što je zubar vidio kad je pacijent otvorio usta!

2   1   6150   1
IndexJay ima samo 21 godinu, a zubi su mu bili prava katastrofa. Kao dijete ih nije prao, a uz to je pio i puno gaziranih sokova koji su mu dodatno ubrzali... Jay ima samo 21 godinu, a zubi su mu bili prava katastrofa. Kao dijete ih nije prao, a uz to je pio i puno gaziranih sokova koji su mu dodatno ubrzali kvarenje zubi. Konačno je odlučio posjetiti zubara, evo što je on vidio kad je Jay otvorio usta.
4.4.2017. 16:05:54
1

Što je, što blejite? Vjerovali ili ne, ja sam ovo kod nas gledao barem jednom tjedno. Prestanite k... Što je, što blejite? Vjerovali ili ne, ja sam ovo kod nas gledao barem jednom tjedno. Prestanite klimati glavama ko' magarci i pokrenite uvođenje dentalnog osiguranja od strane HZZO-a, te ukinite sustav koncesija. Koncesije su neustavne, jer ljudi nisu divljač ili šoder i nisu u vlasništvu države, nego je država u vlasništvu njenih građana.
4.4.2017. 17:45:08
0
Pušenje šteti

Pušenje šteti

1   1   756   0
Antun.Karlović
26.3.2017. 10:22:13
0
Imala je višak kilograma, pa postala anoreksična, a na kraju se pretvorila u fitness barbiku!

Imala je višak kilograma, pa postala anoreksična, a na kraju se pretvorila u fitness barbiku!

3   0   4335   3
IndexPogledajte koliko se mijenjala u samo par godina!
24.3.2017. 18:25:03
3

Samo reci " Zensko" i sve ti je jasno .
24.3.2017. 23:10:37
0
Sa mršavljenjem dolazi i duck face
25.3.2017. 11:16:37
2
Nakon ovih slika nemojte nikad više reći da skidanje kilograma nije moguće!

Nakon ovih slika nemojte nikad više reći da skidanje kilograma nije moguće!

3   0   10969   3
IndexOvi ljudi su strogom dijetom i upornim treningom promijenili svoj život. Mnogi od njih su postigli nevjerojatan rezultat u samo godinu dana.
22.3.2017. 13:10:22
3

A tko je ikad rekao da je skidanje kilograma nemoguće?!
22.3.2017. 18:18:55
1
Prvo im se sise smanje!!!
24.3.2017. 19:24:07
1
15 godina nije prala zube: Izvadili su joj sve moguće, danas izgleda ovako!
youtube.com

15 godina nije prala zube: Izvadili su joj sve moguće, danas izgleda ovako!

2   1   31013   0
IndexNicole J. iz Njemačke je još kao dijete dobila noćne more od same pomisli na zubara. Nakon pada s bicikla je dobila aparatić za zube od kojeg je imala... Nicole J. iz Njemačke je još kao dijete dobila noćne more od same pomisli na zubara. Nakon pada s bicikla je dobila aparatić za zube od kojeg je imala jake bolove. Nekoliko godina kasnije joj je jedan zubar greškom izvadio četiri zdrava zuba. Zbog svega toga, kod nje se razvila prava fobija zbog koje 15 godina nije išla zubaru. No, ono što je još gore je činjenica da je odustala i od pranja zubi.

Zubi su joj se naravno pokvarili, a ona je cijelo vrijeme trpila bol i pila tablete kako bi tu bol ublažila. Tek nakon što joj je dečko rekao da ne može više trpiti smrad iz njenih usta, Nicole je odlučila posjetiti stomatologa. Bio je šokiran kada je prvi put otvorila usta, no nakon brojnih tretmana, popravaka i ugradnje proteze, Nicole ponovno izgleda normalno. Donje zube joj nisu mogli popraviti, dok su neke gornje uspjeli iskoristitit za učvršćivanje proteze.
15.3.2017. 23:10:08
1
19 JAJA DNEVNO! Mršavi bankar se pretvorio u ogromnu mišićavu mrcinu

19 JAJA DNEVNO! Mršavi bankar se pretvorio u ogromnu mišićavu mrcinu

2   4   8931   13
Index
12.3.2017. 17:40:49
-2

prva fotka i druga desno ok, ali ovo ostalo je pretjerivanje...
13.3.2017. 21:32:10
0
Pa u teretanama rijetko vidiš ovakve krajnosti pa opet ne vidim poantu komentara...
13.3.2017. 23:33:58
0
Ove fotografije otkrivaju pravu istinu o fitness slikama i napretku u mršavljenju!

Ove fotografije otkrivaju pravu istinu o fitness slikama i napretku u mršavljenju!

4   1   37622   9
IndexEvo kako nastaje 99% ovakvih slika.
9.3.2017. 21:30:39
3

Sve su one lijepe, zgodne i zamamne, u svakom slučaju...
10.3.2017. 8:33:25
0
Um ova na prvoj slici si je i sise povecala
10.3.2017. 20:20:38
1
Čudesne transformacije - Pogledajte kako ovi ljudi izgledaju nakon što su prestali konzumirati drogu

Čudesne transformacije - Pogledajte kako ovi ljudi izgledaju nakon što su prestali konzumirati drogu

2   0   10587   4
Index:O
8.3.2017. 11:00:00
2

Nisu se ništa promijenili.
8.3.2017. 11:58:35
0
svi oni budu umrli od raka
10.3.2017. 7:58:54
0
Stao je pred utege i izveo nešto nemoguće!

Stao je pred utege i izveo nešto nemoguće!

4   0   9357   5
IndexFejk ili hulk?
6.3.2017. 15:05:12
4

Lijepa kombinacija tehnike i inercije mase
8.3.2017. 11:15:02
1
@usiness - tocno to. Iskoristio je moment tromosti like a boss.
9.3.2017. 16:09:24
0
Ovako možete izbijeliti zube u samo tri minute
youtube.com

Ovako možete izbijeliti zube u samo tri minute

3   1   10238   9
IndexBez skupih preparata!
4.3.2017. 14:45:02
2

soda bikarbona ili?
6.3.2017. 16:21:51
0
Da soda bikarbona..Isto napravi i moja zubarica.. Samo što ona koristi malu rotirajuću četkicu i sod... Da soda bikarbona..Isto napravi i moja zubarica.. Samo što ona koristi malu rotirajuću četkicu i sodu umjesto borerića na svojoj zubarskoj bušilici..I izbije mi 150kn za čišćenje zuba..
6.3.2017. 17:55:15
0
Najsnažnija žena na svijetu je sa šest godina mogla nositi tatu na leđima!

Najsnažnija žena na svijetu je sa šest godina mogla nositi tatu na leđima!

6   0   7578   1
IndexIako većina ljudi nikada nije čula za nju, Varya Akulova je zapravo talent za koji bi trebao znati cijeli svijet. Rođena je 1992. godine u ukrajinskom... Iako većina ljudi nikada nije čula za nju, Varya Akulova je zapravo talent za koji bi trebao znati cijeli svijet. Rođena je 1992. godine u ukrajinskom rudarskom gradu Krivoy Rog i brzo stekla titulu najsnažnije žene na svijetu.
26.2.2017. 16:00:22
6

Otkud vama da se žena zove Varya, kad lijepo piše Varvara ispod jedne od fotografija.
26.2.2017. 17:07:14
-1
Dokazala da je kilaža samo broj: Skinula je samo 1 kg, a tijelo joj se skroz promijenilo!

Dokazala da je kilaža samo broj: Skinula je samo 1 kg, a tijelo joj se skroz promijenilo!

1   0   7262   1
Index
23.2.2017. 16:45:57
1

1 down, 19 to go
23.2.2017. 19:32:17
1
Devet savjeta pomoću kojih ćete moći kontrolirati svoje tijelo

Devet savjeta pomoću kojih ćete moći kontrolirati svoje tijelo

7   0   8579   5
Index
18.2.2017. 11:46:51
7

Kaže Doktor Arslanagić da u onaj džep đe te boli, staviš 2 kestena. I ja probo. I, šta je bilo? Isto... Kaže Doktor Arslanagić da u onaj džep đe te boli, staviš 2 kestena. I ja probo. I, šta je bilo? Isto me boljelo! :)
20.2.2017. 22:48:15
0
A šta će se desiti ako trepćem dok držim dah?
8.3.2017. 11:22:22
0
VIDEO Žena shvatila da je čeka moždani udar, pa mobitelom snimila simptome kako bi druge upozorila
youtube.com

VIDEO Žena shvatila da je čeka moždani udar, pa mobitelom snimila simptome kako bi druge upozorila

5   2   17946   2
Index49-godišnja Stacey Yepes se vozila kući s posla kada je odjednom počela gubiti kontrolu nad lijevom stranom tijela. Shvatila je da je riječ o stanju k... 49-godišnja Stacey Yepes se vozila kući s posla kada je odjednom počela gubiti kontrolu nad lijevom stranom tijela. Shvatila je da je riječ o stanju koje nastupa prije moždanog udara, pa je odlučila mobitelom snimiti simptome kako bi drugima pomogla da na vrijeme prepoznaju što se događa i što prije zatraže liječničku pomoć.
14.2.2017. 13:15:43
3

Isuse, Marijo i Josipe i Budo i Alahu! Sve nas to čeka buraz, tak da samo budite dobri prema bližnji... Isuse, Marijo i Josipe i Budo i Alahu! Sve nas to čeka buraz, tak da samo budite dobri prema bližnjima i poklonite im cvijeće dok ga još mogu omirisat...
14.2.2017. 13:37:05
0
Pa, svaka čast na pribranosti.
14.2.2017. 14:08:50
0
Doslovno su se prepolovili: Pogledajte impresivne slike ljudi koji su uspjeli skinuti višak kilograma!

Doslovno su se prepolovili: Pogledajte impresivne slike ljudi koji su uspjeli skinuti višak kilograma!

3   0   9425   2
IndexNa nekim slikama je teško povjerovati da je riječ o istoj osobi. :O
8.2.2017. 12:30:47
3

Svaka cast
8.2.2017. 12:47:41
0
Problem je skinut kile ali je daleko veći problem nakon toga se ponovno ne udebljat...baš bi bilo za... Problem je skinut kile ali je daleko veći problem nakon toga se ponovno ne udebljat...baš bi bilo zanimljivo vidjet nakon nekog vremena koliko ih je od ovih uspjelo ostati fit...
8.2.2017. 13:03:38
0
Predebela studentica je počela jesti u minijaturnim porcijama, danas je osobni trener i model!

Predebela studentica je počela jesti u minijaturnim porcijama, danas je osobni trener i model!

5   0   21525   7
IndexČesti, ali mali obroci su joj pomogli da se prepolovi i pretvori u pravu ljepoticu.
17.1.2017. 21:30:29
5

Pa jel nisu to samo "teške kosti" ili "spor metabolizam" ili "geni"???
18.1.2017. 22:56:35
0
Pala u depru onako debela, pa se pocela drobit, aj...
18.1.2017. 23:03:54
0
Jednostavan princip, a radi čuda: Ovako fiksni aparatić ispravlja zube!

Jednostavan princip, a radi čuda: Ovako fiksni aparatić ispravlja zube!

4   0   9818   11
IndexPogledajte ubrzani proces ispravljanja zubi. Što bismo danas bez ove stvarčice... :)
16.1.2017. 12:30:05
4

Istina nema, ali kad nemaš dobri su ti i krivi zubi. I tako krivi posluže...
18.1.2017. 23:52:57
0
Ako ti vire van pri zatvorenim ustima, mislim da bi svejedno trebao kod doktora...
19.1.2017. 11:33:50
0
Ove namirnice pomažu u borbi protiv bolesti i raka, a ima ih svako kućanstvo

Ove namirnice pomažu u borbi protiv bolesti i raka, a ima ih svako kućanstvo

3   0   8314   0
IndexKonzumirate li neke od njih?
9.1.2017. 10:02:00
3
Tuga različito utječe na mlađe i starije ljude

Tuga različito utječe na mlađe i starije ljude

3   0   7056   0
Index:O
8.1.2017. 13:15:00
3

KATEGORIJE