Poštar nakon 22 godine pronašao djevojčicu koja mu je slomila srce pismom Djedu Mrazu

8K
Tom Hurst iz Halifaxa, Kanada, nekad je davno bio poštar. Kao takav, često je s kolegama odgovarao na dječja pisma Djedu Mrazu, koja su stizala na posebnu adresu. Svako je pisao rukom. Djeca su bila sretna. Osim jedne djevojčice...

U moru "daj mi ovo, daj mi ono" pisama, bilo je jedno u kojem je stajalo: "Dragi Djedice, ostavit ću ti mlijeko i kekse, nadam se da će ti se svidjeti. Uglavnom, ja bih htjela samo par stvari ako mi možeš ispuniti, htjela bi da mi vratiš tatu i od ostalih stvari možda igračku ili neku čestitku, ali ako ne možeš, molim te učini da se moja obitelj ne svađa. Vjerujem u tebe! Candy"

Nažalost, pismo nije sadržavalo nikakvih drugih podataka, ni prezime, adresu, čak ni markicu. Dugih 22 godine čuvao je to pismo i svakog ga Božića čitao kako bi se podsjetio pravog značenja blagdana i obitelji, sve dok ga nedavno nije podijelio na Facebooku, kao inspiraciju drugima.

Pismo je završilo u medijima i pukom srećom pred očima jedne majke koja prepoznala ime i rukopis. Candy je pronađena! 19. prosinca konačno su se čuli i telefonom - Candy je preživjela to nesretno doba i izrasla u veselu i dragu djevojku, a pismo i dalje stoji kao poticaj da pružimo malo pomoći jedni drugima kad je najpotrebnije :)

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr