Poštar nakon 22 godine pronašao djevojčicu koja mu je slomila srce pismom Djedu Mrazu

Poštar nakon 22 godine pronašao djevojčicu koja mu je slomila srce pismom Djedu Mrazu
8K
Tom Hurst iz Halifaxa, Kanada, nekad je davno bio poštar. Kao takav, često je s kolegama odgovarao na dječja pisma Djedu Mrazu, koja su stizala na posebnu adresu. Svako je pisao rukom. Djeca su bila sretna. Osim jedne djevojčice...

U moru "daj mi ovo, daj mi ono" pisama, bilo je jedno u kojem je stajalo: "Dragi Djedice, ostavit ću ti mlijeko i kekse, nadam se da će ti se svidjeti. Uglavnom, ja bih htjela samo par stvari ako mi možeš ispuniti, htjela bi da mi vratiš tatu i od ostalih stvari možda igračku ili neku čestitku, ali ako ne možeš, molim te učini da se moja obitelj ne svađa. Vjerujem u tebe! Candy"

Nažalost, pismo nije sadržavalo nikakvih drugih podataka, ni prezime, adresu, čak ni markicu. Dugih 22 godine čuvao je to pismo i svakog ga Božića čitao kako bi se podsjetio pravog značenja blagdana i obitelji, sve dok ga nedavno nije podijelio na Facebooku, kao inspiraciju drugima.

Pismo je završilo u medijima i pukom srećom pred očima jedne majke koja prepoznala ime i rukopis. Candy je pronađena! 19. prosinca konačno su se čuli i telefonom - Candy je preživjela to nesretno doba i izrasla u veselu i dragu djevojku, a pismo i dalje stoji kao poticaj da pružimo malo pomoći jedni drugima kad je najpotrebnije :)