Djevojka je obojila kosu jeftinim biljnim prahom, rezultat tu je poprilično iznenadio

9K
Mnoge žene nemaju volje bojiti kosu kod kuće, a u salonima to nekad zna biti dosta skupo. Jedna djevojka je ipak odlučila sve obaviti sama, i to na poseban način. Kupila je prah od kane (biljka) za 9 kuna koji je odličan za kosu te se s njim ofarbala.

Za kanu se odlučila nakon što je čitala da je dobra za regeneraciju i hidratizaciju kose, a djeluje i protiv peruti. Dodatna prednost je ta što je proizvod koji je kupila 100% prirodan. Prah koji se kupi zelene je boje, a kad se pomiješa s vodom, postaje tamniji, gotovo smeđe boje.

Djevojka kaže da je kana odlična opcija za one koji žele da im boja kose izgleda prirodno. U mješavinu, koja je nakon dodavanja vode izgledala slično blatu, dodala je i malo direktno iscijeđenog limunovog soka. Sve je dobro promiješala, poklopila i ostavila u posudi nekoliko sati.

Toplo je preporučila svima da kod bojenja koriste jednokratne rukavice. Kosu je namazala svojom kana pastom te čekala 3 sata kako bi se sve dobro upilo. Nakon ispiranja dobila je prirodnu boju kose koja je imala blagi crvenkasti sjaj. Boja bi trebala izdržati par mjeseci do novog farbanja, a djevojka je zadovoljna i kaže da se definitivno isplatilo.

Vezano

Popularno

Najnovije

4 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
imbrica   •  12 studenoga 2018
:-) ... tonkica palonkica... ne treba skidati, samo malo oprati !!! :-D
Zvjezdana_Ustava   •  12 studenoga 2018
U životu je važno da ne skidaš pločice sa zida u kupioni.
imbrica   •  12 studenoga 2018
...a pločice u kupioni su joj koma!!! malo pranja im nebi škodilo...
mutikaša   •  11 studenoga 2018
Št...?