Djevojka je obojila kosu jeftinim biljnim prahom, rezultat tu je poprilično iznenadio

Djevojka je obojila kosu jeftinim biljnim prahom, rezultat tu je poprilično iznenadio
9K
Mnoge žene nemaju volje bojiti kosu kod kuće, a u salonima to nekad zna biti dosta skupo. Jedna djevojka je ipak odlučila sve obaviti sama, i to na poseban način. Kupila je prah od kane (biljka) za 9 kuna koji je odličan za kosu te se s njim ofarbala.

Za kanu se odlučila nakon što je čitala da je dobra za regeneraciju i hidratizaciju kose, a djeluje i protiv peruti. Dodatna prednost je ta što je proizvod koji je kupila 100% prirodan. Prah koji se kupi zelene je boje, a kad se pomiješa s vodom, postaje tamniji, gotovo smeđe boje.

Djevojka kaže da je kana odlična opcija za one koji žele da im boja kose izgleda prirodno. U mješavinu, koja je nakon dodavanja vode izgledala slično blatu, dodala je i malo direktno iscijeđenog limunovog soka. Sve je dobro promiješala, poklopila i ostavila u posudi nekoliko sati.

Toplo je preporučila svima da kod bojenja koriste jednokratne rukavice. Kosu je namazala svojom kana pastom te čekala 3 sata kako bi se sve dobro upilo. Nakon ispiranja dobila je prirodnu boju kose koja je imala blagi crvenkasti sjaj. Boja bi trebala izdržati par mjeseci do novog farbanja, a djevojka je zadovoljna i kaže da se definitivno isplatilo.

Najnovije