KAD ONI VOLE, TO JE ZAUVIJEK: Pas prehodao 320 kilometara da nađe djevojku koja mu je spasila život

KAD ONI VOLE, TO JE ZAUVIJEK: Pas prehodao 320 kilometara da nađe djevojku koja mu je spasila život
9K
RUSIJA - Shavi je bila lutalica, tumarala je cestama i šumama oblasti Rostov, kad ju je udario auto. Vozač je pobjegao i ostavio je da umire u mukama, s dvije slomljene noge, na niskim temperaturama.

Srećom, dvoje prolaznika ju je ugledalo i odvelo veterinaru, nakon čega su objavili oglas za udomljavanje kad se oporavi. Jedina osoba koja se javila bila je 26-godišnja Nina Baranovskaya, koja je došla po nju nakon operacije nogu i smjestila je u svom malom stanu.

Pomogla joj je ponovno savladati hodanje, naučila je osnovne naredbe kako bi se lakše snalazila i svakog se dana s njom igrala.. no, Shavi je trebala PUNO njege i odmora, tješenja kad bi začula aute na ulici, a Nina, medicinska sestra, to joj tada jednostavno nije mogla pružiti, pa joj je našla novi topli dom, kod svojih prijatelja, oko 300 km dalje.

No, za samo nekoliko dana, Shavi je nestala! Frendovi je su je u panici nazvali i rekli da je pobjegla, a kad je ni nakon dva tjedna nije bilo, Nina se ozbiljno zabrinula. A nije trebala :) Hodala je ulicom, kad je uz nogu osjetila poznato maženje - briznula je u plač kad je ugledala Shavi, koja je na neki neobjašnjiv način prehodala stotine kilometara kako bi joj se vratila!

Nina sad traži veći stan kako bi mogle ostati zajedno :)