Tata mladoženju spržio prije vjenčanja!

Tata mladoženju spržio prije vjenčanja!
6K
https://www.youtube.com/watch?v=YyqBTHk6pBk
Ako ne spikate engleski:

"Philipe, želim ti ispričati priču. I kao sve dobre priče počinje ovako: bio jednom jedan otac, i ako ne kužiš, to sam ja. Taj je otac imao divnog malog sina, bio je jako sretan. Ali onda je jednog dana saznao da će dobiti još jedno dijete.

Pa sam molio "Bože, ako se slažeš.. neka bude djevojčica." I bila je. Bio sam prva osoba koja ju je držala u naručju. I pogledao sam je i rekao "Bože, neka bude kao njena majka." I bila je. Bila je puna ljubavi, darežljiva i dobra, tako dobra. Ali onda sam shvatio da sam ja tu ispao iz igre.

Pa sam rekao "Bože, neka bude malo poput mene." I bila je. Zna voziti kamion i traktor. Zna tovariti sijeno i brati duhan. Jel tebi jasno što si dobio? Ali u isto vrijeme, uvijek je imala neko svoje mišljenje. Bila je osjećajna i tvrdoglava..

Pa sam rekao "Bože, dosta toga! Neka bude poput TEBE." I bila je. Usadio joj je želju da pomaže ljudima. Voli ljude. Cijeli je život posvetila tome da bude medicinska sestra. Vraćala je ljude iz mrtvih. Držala je za ruku one koji su izdisali svoj posljednji dah. Dao joj je volju da prođe cijeli svijet i pomaže u misijama. Gurala je kanue uz nabujale rijeke, ležala na tlu dok su meci letjeli iznad nje, kako bi ljude mogla upoznati s Isusom. Ali i dalje je nešto nedostajalo..

Pa sam rekao "Bože, neka bude sretna." I srela je tebe.

Vidiš taj izraz na njenom licu? Nikad to nisam vidio dok nije upoznala tebe. I na tome sam zahvalan. Danas ti dajem najbolje što imam za dati. I prije nego to učinim, moraš znati jednu stvar.. koliko smo naporno i Bog i ja radili da je pripremimo za ovaj dan.

I tako, Philipe, dok ti je predajem, dopusti mi da ti dam još samo jedan mali savjet - Bog i ja smo se naradili, nemoj zeznuti!"

Najnovije