a6335a83-dc00-4bc8-81db-e292094cdf87.jpeg

1   4   3060   6  ZlikowskyPronađi poštenu i moralnu osobu
26.2.2016. 19:06:21
-3
a6335a83-dc00-4bc8-81db-e292094cdf87.jpeg
Komentari (6)
Očito nisi shvatio moj poster pa evo, da ti pojasnim... Znači, zadatak je bio "pronađi poštenu i moralnu osobu", a ne "pronađi lažove, prevrtljivce, prodavače magle i kradljivce stiropora". Eto, nadam se da ti je sada malo jasnije.
26.2.2016. 19:35:07
5
Kad sam bio klinac završili smo u večernjaku jer smo zaustavili brzi vlak Zagreb-Varaždin i dok me doma stari marisal ja sam vikao "nisam ja tata oni su"
26.2.2016. 20:33:39
2
..a najgora je ova Opus Dei guja Petrov.
26.2.2016. 21:18:18
2
Mene kao građanina RH zanima da li se dobro raspoređuje naš novac kojeg smo svi zajedno dali u državni proračun. Dobro, MOST je priznao da ih je iznenadio izborni rezultat i meni se čini da sada rade najbolje kako mogu. Uvođenje reda u MUP (kadriranje po sposobnostima), uvođenje reda u javnu upravu, nalaženje problema koje muče pravosuđe - DA, naravno da imam pozitivnu vibru i želim da im uspije. Nećete od Mostovaca doživejti da ulaze u rasprave o ustašama i partizanima, ne. Međutim, kažem vam, ... Mene kao građanina RH zanima da li se dobro raspoređuje naš novac kojeg smo svi zajedno dali u državni proračun. Dobro, MOST je priznao da ih je iznenadio izborni rezultat i meni se čini da sada rade najbolje kako mogu. Uvođenje reda u MUP (kadriranje po sposobnostima), uvođenje reda u javnu upravu, nalaženje problema koje muče pravosuđe - DA, naravno da imam pozitivnu vibru i želim da im uspije. Nećete od Mostovaca doživejti da ulaze u rasprave o ustašama i partizanima, ne. Međutim, kažem vam, ista stvar bi bila i da su s priklonili SDP-u. Možda bi bilo još gore, jer bi SDP-ovci ohrabreni izbornim pobjedama dobili krila. Ali nemojte napadati MOST, zato što su u kratkom roku tražili najbolje moguće rješenje. Da li bi vi surađivali s nekime za koga znate da vam drži figu u džepu? Ja ne bih. Čekam pozitvne promjene u društvu koje će pokrenuti MOST. Jako se nadam da će nam se poljoprivreda probuditi s njima na čelu.
27.2.2016. 8:25:56
-2
Zlikowsky, ne znam točno koji su ti motivi da na ovaj način iskrivljuješ realnost, ali, dobro... svatko ima pravo da živi u nekom svom svijetu, pa makar to bio i neki imaginarni svijet gdje MOST izvlači Hrvatsku iz krize i svijet gdje se Božo Petrov ne služi lažima i manipulacijom kako bi se dočepao vlasti na dosad najperfidniji način u bližoj hrvatskoj povijesti. Sami čin, znači igrokaz koji su nam priredili Mostovci, kako bi uvjerili javnost da stvarno drže do svojih principa zbog kojih su i d... Zlikowsky, ne znam točno koji su ti motivi da na ovaj način iskrivljuješ realnost, ali, dobro... svatko ima pravo da živi u nekom svom svijetu, pa makar to bio i neki imaginarni svijet gdje MOST izvlači Hrvatsku iz krize i svijet gdje se Božo Petrov ne služi lažima i manipulacijom kako bi se dočepao vlasti na dosad najperfidniji način u bližoj hrvatskoj povijesti. Sami čin, znači igrokaz koji su nam priredili Mostovci, kako bi uvjerili javnost da stvarno drže do svojih principa zbog kojih su i dobili onoliko glasova, a onda ih doslovno preko noći pregazili te se priključili pljačkaškoj družini sa kojom su sklopili pakt o podijeli plijena... svakom iole razumnom čovjeku je dovoljan da zaključi kako se radi o skupini nemoralnih i zlonamjernih tipova.
27.2.2016. 21:52:41
3
a da su dogovorili suradnju sa SDP, onda bi kao to bilo u redu? nisu mi jasni navijači SDP-a, da nisu svjesni da je i SDP potpuno isti kao i HDZ. Predstečajna nagodba nije pljačka, ona je pljačketina par exellence! Marina Lovrić Merzel? Dajte najte....
1.3.2016. 10:51:57
-1

KATEGORIJE