Mama je paničarila, a bebi osmijeh nije padao s lica kad ga je slučajno zaključala s ključevima u autu

Mama je paničarila, a bebi osmijeh nije padao s lica kad ga je slučajno zaključala s ključevima u autu
13K
14-mjesečni Brandon Emery se nije mogao prestati smijati kad ga je mama slučajno zaključala u autu. Mama je odmah pozvala vatrogasce koji su joj pomogli otvoriti automobil, a za razliku od druge djece koja bi se vjerojatno uspaničarila i počela plakati, mali Brandon je cijelu "akciju spašavanja" prošao s osmijehom na licu. Njemu je to bilo zanimljivo.

Sve je počelo kad je Brandonova mama Kirsty Green ostavila ključeve u autu dok je utovarala vrećice iz supermarketa. Njen sinčić je u jednom trenutku pritisnuo gumb za zaključavanje svih vrata pa mama nije više mogla ući.

"Prvo sam se malo uspaničarila jer nisam znala kako ću ga izvaditi iz auta, ali je onda došlo još nekoliko ljudi koji su bili u supermarketu. Smirili su me i nazvali vatrogasce.", rekla je Kirsty.

Vatrogasci iz engleskog Cornwalla su ubrzo stigli do parkirališta supermarketa te razbili stražnje staklo kako bi mogli doći do Brandona. On vjerojatno nije ni shvatio da se dogodilo nešto što je zabrinulo njegovu mamu, cijelo vrijeme se igrao s vatrogascima.

Najnovije