VIDEO Pet šokantnih pokušaja otmica snimljenih nadzornim kamerama

VIDEO Pet šokantnih pokušaja otmica snimljenih nadzornim kamerama
8K
https://www.youtube.com/watch?v=Cbs_97XoTUo
5. Ova kamera je snimila djevojčicu koja se u dvorištu vozila na svom motoriću. Dok se igrala, pojavio se nepoznati automobil. Vozač je provjeravao je li djevojčica sama te razmišljao o otmici. Srećom, djevojčica je pobjegla u drugom smjeru.

4. Ovaj nevjerojatan slučaj se dogodio u jednom supermarketu. Nadzorna kamera je snimila muškarca koji je u pol bijela dana pokušao odvući dijete. Između njega i majke djeteta je došlo do žestoke borbe, a žena je na kraju uspjela obraniti svoje dijete od otmičara.

3. Djeca su se igrala na igralištu, a dadilja očito nije dovoljno dobro pazila na njih. Nadzorna kamera je snimila petnaestogodišnjaka koji je oteo jedno dijete i pobjegao. Kasnije je uhvaćen i pritvoren.

2. Ovaj muškarac se predao policiji nakon što nije uspio oteti desetogodišnju djevojčicu. Uhvatio ju je i pokušao podići, no djevojčica ga je ugrizla i pala na asfalt. Kad ju je ponovno htio podići, njen dvogodišnji brat je počeo vrištati te je na taj način otjerao muškarca.

1. Ova majka je imala sreće jer je na vrijeme primijetila da nešto nije u redu. Bila je u supermarketu sa svojom bebom kad im je odjednom prišao muškarac i bez pitanja podigao bebu te je držao nekoliko sekundi. Majka je uzela svoju bebu od nepoznatog muškarca, a kasnije je objasnila kako muškarac uopće nije pričao s njom nego se cijelo vrijeme obraćao bebi. Kasnije je samo odšetao i izašao iz supermarketa bez da je išta kupio.