Prema mišljenju stručnjaka, ova mlada djevojka ima najsavršenije lice na svijetu

Prema mišljenju stručnjaka, ova mlada djevojka ima najsavršenije lice na svijetu
18K
23-godišnja Florence Colgate iz Velike Britanije je još 2012. godina na natjecanju na kojem je sudjelovalo osam tisuća kandidatkinja izabrana za najljepšu djevojku. Natjecanje je bilo posebno po tome što nisu smjele sudjelovati kandidatkinje koje su išle na estetske operacije. Sve je moralo biti prirodno.

Ušla je u finale "Najljepšeg lica Velike Britanije" nakon čega su počeli detaljnije analizirati lica finalistica. Stručnjaci su njeno lice proglasili "skoro savršenim", a za analize je korišten omjer zlatnog Lice joj je skoro potpuno simetrično, što stručnjaci direktno povezuju s pojmom ljepote. "On ima baš sve - velike oči, izražene obraze, pune usne i odlične omjere. Simetrija je vrlo važna za ljepotu.", objasnio je jedan od stručnjaka.

Skromna Florence pak priznaje da u ogledalu ne vidi nikakvu savršenstvo nego samo - sebe. U privatnom životu ima visoke ciljeve. 2015. godine je završila fakultet, a htjela bi se baviti modelingom. Svojim prirodnim izgledom želi ohrabriti žene da koriste manje šminke te da rjeđe idu na estetske operacije.

Najnovije