Upoznajte najneobičnije fotomodele i manekenke koje su dokazale ne moraš biti savršena kako bi bila posebna

Upoznajte najneobičnije fotomodele i manekenke koje su dokazale ne moraš biti savršena kako bi bila posebna
11K
Ashley Smith (slika 1)
Ashley je prepoznatljiva po vidljivom razmaku između zubi. Iako bi vrlo lako mogla doći do "savršenih zubi", Ashley odbija mijenjati svoj specifični izgled i zbog toga je mnogi dizajneri iznimno cijene.

Sabina Karlsson (slika 2)
Prirodna kosa, puno pjegica po licu, razmak između zubi. I ne, to nije sve. U modnom svijetu je smatraju i plus-size modelom (iako ćete se vjerojatno složiti da nije debela). Ova mlada Šveđanka je pravi primjer prirodne ljepote.

Mirian Njoh (slika 3)
Mirian je albino model čija ljepota ne prolazi neprimijećeno. Talentirana je stilistica, fotografkinja i blogerica. Mnogi su je u školi zadirkivali zbog izgleda pa je zbog toga imala težak put do današnje karijere.

Anna Mila (slika 4)
Zaposlenik modeling agencije primijetio ju je dok je bila u kupovini s majkom. Anna je danas jedan od zaštitnih znakova Dolce&Gabbane i Versacea. Poznata je po prirodno čupavim obrvama.

Sestre Bawar (slika 5)
Ove sestre su vjerojatno najunikatnija obitelj u svijetu mode. Blizankinje Lara i Mara imaju albinizam, a njihova starija sestra Sheila ne. Zbog svoje posebne ljepote su potpisale brojne ugovore za tvrtke poput Nikea ili Bazaar Kids.