Mladić slikao svoju nevjerojatnu transformaciju u drugi spol, njen izraz lica na zadnjoj slici je neprocjenjiv

Mladić slikao svoju nevjerojatnu transformaciju u drugi spol, njen izraz lica na zadnjoj slici je neprocjenjiv
6K
Student iz američke savezne države Ohio koji se na internetu predstavlja pod nadimkom Selgal podijelio je svoje privatne fotografije s kojima je zabilježio svoju nevjerojatnu transformaciju u drugi spol, i to u samo 17 mjeseci. Na slikama možete vidjeti što se događalo s njegovim licem nakon što je započeo hormonalnu terapiju.

Fotografije su poredane kronološki, a Selgal je uz fotografije napisao i svoja razmišljanja o napretku i o tome kako se trenutno osjećao. Priznao je da je na početku često gledao u zrcalo i nadao se da će primijetiti prve promjene, no kasnije je shvatio da će mu za to trebati bar nekoliko mjeseci. Napisao je da ga je uhvatila depresija jer je mislio da terapije neće biti uspješna, no nakon 3 mjeseca je primijetio prve znakove i počeo se osjećati bolje. Već nakon 11 mjeseci je praktički izgledao kao djevojka. Počeo je nositi i žensku odjeću, a izraz lica na zadnjoj fotografiji (koja je slikana 17 mjeseci nakon prve) dovoljno govori o njezinim osjećajima. Selgal je konačno sretna.

Za kraj je dodao / dodala: "Nikada nije kasno da promijenite sebe. Sreća postoji, no nekada morate biti spremni na rizik kako biste je pronašli."

Najnovije