I ovo se događa: Kućanske aparate su kupili prije više od 50 godina i još uvijek funkcioniraju!

I ovo se događa: Kućanske aparate su kupili prije više od 50 godina i još uvijek funkcioniraju!
3K
Jesu li se i vama bake, djedovi i roditelji hvalili kako su još uvijek koriste nešto što su kupili prije 30-40 godina? U današnje vrijeme izgleda kao da je nemoguće koristiti nešto više od par godina. Mobiteli se pokvare vrlo brlo, ista stvar vrijedi i za televizore... a za kućanske aparate stručnjaci kažu da imaju "ugrađene kvarove" i da su napravljeni da služe točno određeno vrijeme kako bi ljudi bili prisiljeni kupiti novi uređaj.

Sydney i Rachel Saunders iz Exetera u Velikoj Britaniji su stariji bračni par u svojim osamdesetima koji svoje kućanske aparate koristi više od 50 godina. Kažu da su većinu toga kupili davne 1956. godine kada je proizvodnja očito bila puno kvalitetnija.

"Stvari su tada bili puno bolji nego danas, puno su duže trajali i bili su kvalitetnije napravljeni. Perilicu rublja smo nabavili prije 62 godine. Zadnji put smo je koristili prije 12 godina, ali koliko ja znam, još uvijek funkcionira.", objasnio je bračni par Saunders.

Rachel i Sydney su odličili veći dio svojih kućanskih aparata prodati, a gospodin Saunders je priznao kako bi volio da dio toga završi u muzeju.

Najnovije